2018 Love, Simon - Film Yorumları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,003
Puanı
1,060
2269912.jpg-c_215_290_x-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg

Love, Simon

Türü: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen:
Greg Berlanti

Oyuncular:

Nick Robinson
Jennifer Garner
Josh Duhamel

Filmin Özeti:

Herkes gençlik yıllarında masalsı bir aşk hikayesini hak eder. Ancak ne yazık ki, durum 17 yaşındaki Simon Spier için biraz karışık. O, henüz ailesine ve arkadaşlarına eşcinsel olduğu gerçeğini açıklayabilmiş değil. Üstelik sorunları, onların tepkilerinden korkmakla da kalmıyor. İnternet üzerinden konuştuğu bir sınıf arkadaşına da aşık. Ancak kimliğini gizli tutan bu sınıf arkadaşının kim olduğu hakkında hiçbir fikri yok! Bu iki sorunun çözümü de hayatını değiştirecek adımlar atmasından geçiyor.

Filmin Fragmanı:

• Beğendim
Reactions: Çiğdem
Film fena değildi.
Genç bir çocuğun eşcinsel oluşunu ailesi ve çevresinden saklayıp sonra birisiyle olan yazışmalarını farkeden birinin bu sırın ortaya çıkarması ile birlikte Simon'un yaşadığı zorlukları anlatan bir film. Konunun işleyişi ve filmin sıkmadan kendini izlettirmesi iyiydi.
Simon'un 13 yıllık arkadaşı olan kızın Simon'a aşık olsuğunu tahmin etmiştim ama Simon diğer arkadaşına sanıp onunla arasını yapmaya çalıştı.Simon'un sırrının ortaya çıkmasıyla arkadaşlarıyla arasıda bozuldu.
Film mutlu sonla bitti.
7/10

Çok tatlı bir filmdi. Bu konuyu her yıl onlarca film işliyor ama bu dramatikleştirmeden, tersine eğlenceli hale getirerek anlatmış güzel olmuş. İçerisinde bir adet Katherine Langford barındırıyor olması da ayrıca güzel. ?

Tabii bir de kızı yine üzmeselerdi, üzüldüm durumuna. 🙁

Tam yorum:

7.5/10

• Beğendim
Reactions: Sherlock and Dosi
Film üst düzey değil ama içi boş filmlerden ayrılıyor çünkü eğlenceli sahneler vardı okul sahneleri , şarkı söyleme sahneleri ve şey sahneleriyle boğucu değildi :A

Flashtan siyah flash da burdaydı biz ona gıcık oluyorduk @Forumdash :A Keiynan :A Bir kızıda Flasıhn kızına benzettim ama omu değilmi anlayamadım çok önemli değil :A

4 İyidir :A