Laf atma kıza. Su gibi. Scarlett Johansson'a benziyor biraz@S.G.A.T. ın açtığı konulardan zarar gelmez hiç güzel bir kadın konusu açtığına şahit olmadım
bu güzelse ben first ladyim ayol@S.G.A.T. ın açtığı konulardan zarar gelmez hiç güzel bir kadın konusu açtığına şahit olmadım
bu güzelse ben first ladyim ayol
Sen hep erkeksi yüz ve vucut hatlarına sahip kadınlar paylaşıyorsun Parlak takımımıza katılırsın yakındaLaf atma kıza. Su gibi. Scarlett Johansson'a benziyor biraz
inna sabirin,inna sabirin,şu cıbıl ecünnüleri atıpta forumun günah seviyesini üstlere taşımayın yeter artıkSen hep erkeksi yüz ve vucut hatlarına sahip kadınlar paylaşıyorsun Parlak takımımıza katılırsın yakında
Hahah Aaa böyle tipsiz yabancı ecünnüler bir taraflarını açıp türk erkeklerinin gözünü boyuyor bizim erkeklerimizde saf işte Elin gevur erkekleri prim vermiyor mesala bunlarainna sabirin,inna sabirin,şu cıbıl ecünnüleri atıpta forumun günah seviyesini üstlere taşımayın yeter artık
gavur erkekler bunların çakma güzel olduğunu biliyo tabi ondan yüz vermiyorlarHahah Aaa böyle tipsiz yabancı ecünnüler bir taraflarını açıp türk erkeklerinin gözünü boyuyor bizim erkeklerimizde saf işte Elin gevur erkekleri prim vermiyor mesala bunlara
Aaa neyseki senin gibi bilinçli türk erkekleride var gözü açıkgavur erkekler bunların çakma güzel olduğunu biliyo tabi ondan yüz vermiyorlar
teşekkür ederim tatlım,çok naziksinAaa neyseki senin gibi bilinçli türk erkekleride var gözü açık
Aaa sen ecünnülerde bana katıl gerisini merak etme ayollteşekkür ederim tatlım,çok naziksin
sen benim sevdiklerimede ecünnü diyosun bu konuda pek anlaşamıyoruz amaAaa sen ecünnülerde bana katıl gerisini merak etme ayoll
Son cve ilk cümle arasında nasıl bir alaka var şimdi.Klasik manken işte ne bekliyoruz. Ben fiziksel şovu sevmem, bana yüz güzelliği lazım. Yüz güzelliğine sahip kızlar mankenliği seçince de kendilerine saygıları olmadığını düşünürüm. Mankenlik tiksindiğim ve amaçsız bulduğum bir meslektir. Ama bu hanım kızımız yüz olarak da güzel hakkını yemeyelim.