Dün akşam yayınlanan bölümdeki ''kara duman'' gündeme oturdu.
Dizideki bu olay Lost dizisindeki ''Black Smoke''a benzetildi ve çokça konuşuldu.
Dizide Hürrem'in kabusu olan karaduman Hatice Sultan'ın yaptırdığı kara büyü nedeniyle 2 bölümdür Hürrem'den ayrılmıyor.Tam karadumanı gördüğünde gelen Fahriye Kalfa'dan korkan Hürrem balkona kaçmış ve Hürrem düşecek mi düşmeyecek mi merakı ile bölüm bitmişti.
İşte twitterdan duruma gelen yorumlar:
-Muhteşem Yüzyıl Lost’a bağladı kara duman sardı Hürrem’i; previously on Tost
-Muhteşem Yüzyıl’da Lost esintileri... Black Smoke yardımcı oyuncu olarak katılmış diziye.
-Muhteşem Yüzyıl da Lost dizisinin kara dumanını görür gibi oldum,yakında Jacob’da diziye dahil olacak gibi...
-"Muhteşem Yüzyıl" diziyi "Lost"a bağlamış... "Black Smoke" olayına girmişler )
-"black smoke"un lost’tan yıllar sonra muhteşem yüzyıl’da iş bulmasına sevindim.
-muhteşem yüzyıl lost’ta bağlanacak gibime geliyor. kate nerdesin?
-LOST’taki Black Smoke, Muhteşem Yüzyıl’a transfer olmuş anladığım kadarıyla.
-İşte Muhteşem Yüzyıl'ın yeni transferi: Kara Duman!
-Muhtesem Yüzyıl Lost dizisine dönmeye başladı.Zira kara duman hurremin pesinde.Gerci Losttaki kara dumanın sesi vardı.Muhtesemdeki sessiz )
-Lost’tan ümidini kesen kara duman Muhteşem Yüzyıl semalarında.
-Lost’dan Muhteşem Yüzyıl’a transfer olan Black Smoke’un ardından gözler Mr. Eko’ya çevrildi.
-Muhteşem Yüzyıl bu bölümde kadrosuna Lost’daki kara dumanıda alıp gücüne güç katmış.
-Lost’da 6 sezon seyrettiğimiz black smoke, muhteşem yüzyıl’a transfer olmuş...!
Dizideki bu olay Lost dizisindeki ''Black Smoke''a benzetildi ve çokça konuşuldu.
Dizide Hürrem'in kabusu olan karaduman Hatice Sultan'ın yaptırdığı kara büyü nedeniyle 2 bölümdür Hürrem'den ayrılmıyor.Tam karadumanı gördüğünde gelen Fahriye Kalfa'dan korkan Hürrem balkona kaçmış ve Hürrem düşecek mi düşmeyecek mi merakı ile bölüm bitmişti.
İşte twitterdan duruma gelen yorumlar:
-Muhteşem Yüzyıl Lost’a bağladı kara duman sardı Hürrem’i; previously on Tost
-Muhteşem Yüzyıl’da Lost esintileri... Black Smoke yardımcı oyuncu olarak katılmış diziye.
-Muhteşem Yüzyıl da Lost dizisinin kara dumanını görür gibi oldum,yakında Jacob’da diziye dahil olacak gibi...
-"Muhteşem Yüzyıl" diziyi "Lost"a bağlamış... "Black Smoke" olayına girmişler
-"black smoke"un lost’tan yıllar sonra muhteşem yüzyıl’da iş bulmasına sevindim.
-muhteşem yüzyıl lost’ta bağlanacak gibime geliyor. kate nerdesin?
-LOST’taki Black Smoke, Muhteşem Yüzyıl’a transfer olmuş anladığım kadarıyla.
-İşte Muhteşem Yüzyıl'ın yeni transferi: Kara Duman!
-Muhtesem Yüzyıl Lost dizisine dönmeye başladı.Zira kara duman hurremin pesinde.Gerci Losttaki kara dumanın sesi vardı.Muhtesemdeki sessiz
-Lost’tan ümidini kesen kara duman Muhteşem Yüzyıl semalarında.
-Lost’dan Muhteşem Yüzyıl’a transfer olan Black Smoke’un ardından gözler Mr. Eko’ya çevrildi.
-Muhteşem Yüzyıl bu bölümde kadrosuna Lost’daki kara dumanıda alıp gücüne güç katmış.
-Lost’da 6 sezon seyrettiğimiz black smoke, muhteşem yüzyıl’a transfer olmuş...!
Son düzenleme: