Loris Karius'un Melis Ayça'ya Attığı Mesaj Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
5b8d87d7ae78492c0cc1fe36.jpeg

Instagram fenomeni ve model olan Melis Ayça Değirmencioğlu, sosyal medyada çok konuşulan bir paylaşım yaptı. Beşiktaş'ın Liverpool'dan transfer ettiği Alman kaleci Loris Karius, Instagram'dan Melis Ayça Değirmencioğlu'na selam verdi.

IMG_20180904_002523.jpg

Onun instagramdan karı kıza yürümeleri meşhurdur, adı çıkmıştı bir ara :A

Şu attığım fotoğrafta yazdığı kadın da Kısmetse Olur Cansel. Aha da bu :A

s-17bc045eb8565e3cccd6cb2e6321e0dbee087341.webp
Nefret ediyorum bu adamdan neyse ki türkiyeden uzun yıllar önce kovulduda aynı ülkede nefes almıyoruz :A İspanyada yaşıyor :A

Bu haliyle Barcelona'da tutarlar mı adamı, en fazla top toplayıcı olur orada :A
Aaa şu bahçeşehirmidir nedir forumda ilk defa duymaya başlamıştım @pompy yine anlamadım bir şey anlatıyordu :F Ama bu adamı 10 yıldır falan İspanyada sanıyorum ben hiç görmedim etmedim babam izliyor maçları bu adamı görüp duydumu hatırlamıyorum :F

Merve Taşkın'la da konuşma yapmış. Hani şu göğsüne "Beşiktaş" yazdıran 98'li kız. Bir de Nazilli ile ilgisi alakası olmasa daha iyiydi. Sonrasına popüler oldu, üstüne böyle de popüler oldu. :)

Aaa şu bahçeşehirmidir nedir forumda ilk defa duymaya başlamıştım @pompy yine anlamadım bir şey anlatıyordu :F Ama bu adamı 10 yıldır falan İspanyada sanıyorum ben hiç görmedim etmedim babam izliyor maçları bu adamı görüp duydumu hatırlamıyorum :F
Geçen sezonun ortasında gelmişti, fazla oynamadı zaten bir de hakeme saldırıp ceza aldı bir süre daha oynayamayacak :A

Geçen sezonun ortasında gelmişti, fazla oynamadı zaten bir de hakeme saldırıp ceza aldı bir süre daha oynayamayacak :A
Ohaa gelir gelmez hakeme saldırdı 😱 Çok terbiyesiz bir adam bunun her gün bir olayını duyuyorduk maçla haberle ilgilenmedim halde ben bile duyuyordum gelir gelmez hemen başlamış demek ama bunu hangi akla mantıkla getirdiler Türkiye ye tekrar bela ettiler milletin başına 😕😕😕

@Çiğdem- sen daha adamın Karadeniz'e gelmesini bekle, adam şimdiden çalışmalara başlamış bile :A

Taktikleri de Arda Turan'dan alır artık :A @Bully @Sherlock @Maskeli Fedai

bd9efeae-c07f-4b5d-bf48-35463c334765.jpg

Kendini tanıtmak için oyuncumuzu kullanıyor ecünnü :(

Bu haber açılmasa böyle bir ecünnü dünyada yaşadığından habersiz olacaktım amacına ulaştı :A :A :A @serhatt @Bully @xemrexxx @Maskeli Fedai
Aa pis ırz düşmanı sapık, zaten hiç gözümüz tutmamıştı @MasacRE- ile, haklıymışız :A