yok ramazanla ilgisi yok,konusunu açıklayacağım ilerleyen günlerdeAfiş güzel olmuş
Nasıl dizi olacak merak konusu hatta ramazanla bi alakası olacak mı?
evet şefkat tepe tarzı olucak ama ilerleyen vakitlerde kurtlar vadisi oyuncularıda diziye dahil olacaklarismi güldürdü braz hoşş olmuş 🙂🙂
şefkat tepe tarzı olucaktır konusu bekliyoruz cnm herzamankı gibi güzel olucaktır 🙂🙂
2 saat etiketledim etiketledim cevap vermedin
Kusura bakma ya @cookies'in dizisinin yorumlarındaydım bi bekle ya tabi cevap vercektim2 saat etiketledim etiketledim cevap vermedin![]()
tamam aga pazartesi 19'da çiğdemin dizisi var 20 30 uygun olur mu senin için ?Afiş güzel hayırlı olsun bize beklemek düşüyor bu arada ben raamzana özel komedi dizisi başlatacağım 30 haziran Pazartesi olabilir günü 😉
Sen ne zamana uygun görürsün tabi uçuk kaçık saatler olmasında 21 de başlatalım şunu düz hesap olsuntamam aga pazartesi 19'da çiğdemin dizisi var 20 30 uygun olur mu senin için ?
tamam aga istersen 21 15-21 30 olsun çünkü ramazan ve o saatlerde iftar falan olucakSen ne zamana uygun görürsün tabi uçuk kaçık saatler olmasında 21 de başlatalım şunu düz hesap olsun![]()
tamam çiğdemin dizi 19.00 da başlar özet verir 😛 19.45 de yeni bölüme girer 21.45 de de benim dizi başlar 🙂tamam aga istersen 21 15-21 30 olsun çünkü ramazan ve o saatlerde iftar falan olucak
tamam agatamam çiğdemin dizi 19.00 da başlar özet verir 😛 19.45 de yeni bölüme girer 21.45 de de benim dizi başlar 🙂