Anladim.Taktige bak be masallahcnm maçlardan dolayı 19:00 bakmıyorlar 21:00 maç yokmus bende yarın o saatte yayınlama kararı aldım maç yokken bakarlar 🙂🙂
Anladim.Taktige bak be masallahcnm maçlardan dolayı 19:00 bakmıyorlar 21:00 maç yokmus bende yarın o saatte yayınlama kararı aldım maç yokken bakarlar 🙂🙂
@Çiğdem- kadın eli değince ramazanda 21.45 olsa olur mu
@kvp-medya sen şuan 21:00da brak ben saatini ogün yaklasınca karar verir söylerim maaç saatine göre ayarlama yapıcam 🙂🙂 @sürgünüm tamam bekliyorum ilk bölüme bari bakta sonra gerisi gelir 🙂🙂İlk bölümü kaçırtığımdan ikinciye bakamadım,zamanımda olmuyor.Ama söz müsait bi zamanda baştan itibaren hepsini okuyacağım.
maçç saatlerine koymucam artık yarın 21:00 3.bölümü vericem sonrakı haftayada yine maç yokken ayarlıcam karar verip tamam linkini atarım şimdi sana 🙂🙂@Çiğdem- sen bana 1 ve 2'inci bölümün linkini at gece okurum ben.
Birde maç saatlerinde yayınlama lütfen.
tamam cnm ozaman bir gelsinde bakalım maçlar saat kaçta olucak ozaman karar vericem maç olmucak bir saatte ayarlıcam çünkü maç konusundan başka konuya bakmıyorlar maç varken 🙂🙂tamam @Çiğdem- sen bana özelden söylersin saatini
Salı 22 cumartesi 23.45
haftaya salı öyle yaparız aga çünkü haftaya salı ramazana denk geliyorSalı 22 cumartesi 23.45aslında salıda 23.45 olabilri hatta 00.00 felan çünkü teravih namazlarıda oluyor
OlabilirSalı 22 cumartesi 23.45aslında salıda 23.45 olabilri hatta 00.00 felan çünkü teravih namazlarıda oluyor
Bence iyi fikir haklısın sezon finalini gece yarısında kapatabilirimhaftaya salı öyle yaparız aga çünkü haftaya salı ramazana denk geliyor
Evet art arda 2 dizi 2 si de birinden süperOlabilirVay be Cumartesi Kara dogumgununden sonra he. Ne guzel.Haftaya sezon finalimi oluyor?
Bu arada Pamuk prensesi yazmaya basladim senin sahnelerin geldi bile 😉
TRGamer programını yayınladım bakar mısın ?biraz ara verin bence
link at bakayımTRGamer programını yayınladım bakar mısın ?
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?