Benim dizimin konusu şey ama kızın biri var pis kokuyor çirkin sonra estetik oluyor zengin biriyle evleniyor felan yani aslında amaç estetiğin çözümüolmazz başrolde ben varım yoksa pompy söylerim senaryona bomba koyar
Benim dizimin konusu şey ama kızın biri var pis kokuyor çirkin sonra estetik oluyor zengin biriyle evleniyor felan yani aslında amaç estetiğin çözümüolmazz başrolde ben varım yoksa pompy söylerim senaryona bomba koyar
tamam bana dedğin konu aylar önce basrolu ben almıstım sonunda güzelleşmek ve zengin koca var sonu güzel yanıBenim dizimin konusu şey ama kızın biri var pis kokuyor çirkin sonra estetik oluyor zengin biriyle evleniyor felan yani aslında amaç estetiğin çözümü
Heralde ya ne zannettin zengin koca içinde başrolüm hazır merak ediyormusun kim diye ?tamam bana dedğin konu aylar önce basrolu ben almıstım sonunda güzelleşmek ve zengin koca var sonu güzel yanı
amannn bu seferde @destere çıkarsa karşıma şimdi düşüp bayılıcam vlla hahahaHeralde ya ne zannettin zengin koca içinde başrolüm hazır merak ediyormusun kim diye ?
Heralde ya ne zannettin zengin koca içinde başrolüm hazır merak ediyormusun kim diye ?
bu sefer fakir ama gururlu genç olayımamannn bu seferde @destere çıkarsa karşıma şimdi düşüp bayılıcam vlla hahaha
Zekana hayranım güzelimamannn bu seferde @destere çıkarsa karşıma şimdi düşüp bayılıcam vlla hahaha
Niye canım Zengin ve aşşağılık bir herif olsan olmaz mıbu sefer fakir ama gururlu genç olayım))
ayyy bilmezmiyim benn nereye gitsem bu çıkıyor karşımaZekana hayranım güzelimbende onu düşünmüştüm tamdaama değiştirebiliriz Selim olmazda Serhat olur
Niye canım Zengin ve aşşağılık bir herif olsan olmaz mı
Halledecem ben çıkarmam bendeayyy bilmezmiyim benn nereye gitsem bu çıkıyor karşıma
hahahah ben sen @destere biz üçümüz olduktan sonra kesinlikle izlenmez bu dizi cnm hahahaHalledecem ben çıkarmam bendebu arada bende varım dizide kendimide soktum
Çok iddialıyım yalnızhahahah ben sen @destere biz üçümüz olduktan sonra kesinlikle izlenmez bu dizi cnm hahaha
tabikide çirkin çiğdem diye başlıkmı olurBerbat Çiğdem
Hayır yaw hepiciği şaka dizinin adı Karanlık Beyaz
Yaptım olaacaktabikide çirkin çiğdem diye başlıkmı olur
kadın hayatı nedir benim dizime rakipmi olmaya çalısıyor birisi benle rekabet haa
gözlemci'nin yeni dizisikadın hayatı nedir benim dizime rakipmi olmaya çalısıyor birisi benle rekabet haa
güzel çiğdem falan diyordu o senaryo galiba başroldeydimgözlemci'nin yeni dizisi
Evet Çiğdem Hanım başrolde sizsiniz artık meşhur sayılırsınız 😛 Bana da bir imzalı foto atarsınız artık 😉güzel çiğdem falan diyordu o senaryo galiba başroldeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?