Lonca TV Yayın Akışı

Tabiki de gel buyur kanalıma

bişiler yapmayı düşünüyorum çok farklı bir senaryo var aklımda şöyle değişik birşeyler düşünüyorum 🙂🙂🙂

Bazılarının hazır zaten bir kaç bölümü diğerlerini de yapacağız işte büyük pay @gözlemci agamın valla çok teşekkürler.
Seninde bir projen varsa çarşamba boş
O günüde dolduracağım ama henüz erken şimdilik çarşambaya da bi şarkılarlala kliplerle ilgili olan bir yyaın atabilirim veya 2 yeni dizimden brini koyarız...

O günüde dolduracağım ama henüz erken şimdilik çarşambaya da bi şarkılarlala kliplerle ilgili olan bir yyaın atabilirim veya 2 yeni dizimden brini koyarız...
Bende aga şöyle bi spor programı planlıyorum 22 ye senin projeyide 20 ye koyarız

bişiler yapmayı düşünüyorum çok farklı bir senaryo var aklımda şöyle değişik birşeyler düşünüyorum 🙂🙂🙂
Ne gibi birşeyler tüya versen azcık
bak yeni bir dizi yazım aşamamda başrolde çirkin bir kızın sonradan güzelleşeceğini konu alacağım başrole seni atıyım istersen

Bende aga şöyle bi spor programı planlıyorum 22 ye senin projeyide 20 ye koyarız
Tamamdır sen hallet bakalım benim sunumlarım farklı olucak hatta ve hatta magazin izlerken çok gülüceksiniz ben bir armağan çağlayan gibi sivri dilli olucam ben kah bülent abla gibi azarlıcam kah saba tümer gibi kahkaha atıcam
ilginç şeyler benden çıkıcak

Ne gibi birşeyler tüya versen azcık
bak yeni bir dizi yazım aşamamda başrolde çirkin bir kızın sonradan güzelleşeceğini konu alacağım başrole seni atıyım istersen
hayırr tanıtım fragmanında olur tüyolar

sonradan güzelleşiyorsa eğer tamam başrolde olabilirim çirkinliği fazla abartma

Şimdilik sana projeler yeter bence bakalım izlenecekmi okucanakmı ona göre

hayırr tanıtım fragmanında olur tüyolar

sonradan güzelleşiyorsa eğer tamam başrolde olabilirim çirkinliği fazla abartma
Baya baya bir abartılmış çirkinliği var dert etme ama güzelleşecen ameliyatla tabi haa ameliyat parasını kimbilir nezaman bulucak karakter orasını bilemem

hayırrr yaaa sen şimdi sezon finaline kadar ne halde götürürsün beni

çirkin kız rolunu başkasına uyarla kız güzelleşince fiziği değişicek ozaman yeni haliyle birlikte beni soakrsın diziye

hayırrr yaaa sen şimdi sezon finaline kadar ne halde götürürsün beni

çirkin kız rolunu başkasına uyarla kız güzelleşince fiziği değişicek ozaman yeni haliyle birlikte beni soakrsın diziye
Baksenn insan sonucunu bildiği birşeyi bence kabul etmeli ama sen bilirsin kız güzelleşince isteyen çok olur sorun onu kötü gününde yalnız bırakmamaktır

Baksenn insan sonucunu bildiği birşeyi bence kabul etmeli ama sen bilirsin kız güzelleşince isteyen çok olur sorun onu kötü gününde yalnız bırakmamaktır
tamam ozaman sonu madem iyi olucak başrolde var yaz beni o halde 🙂🙂

Yayın akışı süperde bu aralar kendimi toparlayamadım bu yüzden Çığlık dizisini başlatamayacğaım 1-2 hafta ertelenecek mecburen ama pek yakında ForumdAkiler başlıyacak....

Yayın akışı süperde bu aralar kendimi toparlayamadım bu yüzden Çığlık dizisini başlatamayacğaım 1-2 hafta ertelenecek mecburen ama pek yakında ForumdAkiler başlıyacak....
Tamam aga gününü de söyle Çığlık'ın ekleyeyim yayın akışına.Forumdakiler dizini de Lonca TV'de yayınlayacaksın değil mi ?

Tamam aga gününü de söyle Çığlık'ın ekleyeyim yayın akışına.Forumdakiler dizini de Lonca TV'de yayınlayacaksın değil mi ?
Çığlık çarşamba 23 iyi güzel ama 2 hafta sonra başlat 2 bölüm anca yazdım kaldıki düzeltmelere gidicem ,Forumdkailer'in kanalı belli değil bakalım hele