yok 00.00 da kalsın yaa teravih namazındna gelir gelmez paylaşırımKara Doğumgünü bu akşam yayınlanmayacak yarın saat 15.00'da 2 bölüm birden yayınlanacak.O yüzden Çığlık bu hafta 21.45'te olabilir @gözlemci
yok 00.00 da kalsın yaa teravih namazındna gelir gelmez paylaşırımKara Doğumgünü bu akşam yayınlanmayacak yarın saat 15.00'da 2 bölüm birden yayınlanacak.O yüzden Çığlık bu hafta 21.45'te olabilir @gözlemci
O gün telefonumu tamire vericem diyordubilmiyorum da gripmiş o yüzden dizisini de yayınlamadı
evet bu yaz gününe gripmi olmuş cookies @kvp-medya
Evet öyle bişeyler de diyorduO gün telefonumu tamire vericem diyordu
Gelir melunevet bu yaz günü
Evet öyle bişeyler de diyordu
ndn bugün yayınlıyım ?Yayınlayacak mısın bugün ?
Dün yayınlamadığın için girmişsin iştendn bugün yayınlıyım ?
Acaba elimde bölüm varmı ? Gelecek haftaki bölümü yazıyorum şimdiDün yayınlamadığın için girmişsin işte
Önceden hazırlamıyor musun bölümleri ? 😱Acaba elimde bölüm varmı ? Gelecek haftaki bölümü yazıyorum şimdi
Önceden nerden hazırlıcam ben ? Eskiden hazırlıyodum telefonum hala tamirde şimdi yazacagım bilgisayardan işteÖnceden hazırlamıyor musun bölümleri ? 😱
Telefonla mı yazıyordun 😱Önceden nerden hazırlıcam ben ? Eskiden hazırlıyodum telefonum hala tamirde şimdi yazacagım bilgisayardan işte
Zor olur ya telefondan yazmak.BENDE bir kere telefondan yazmıştım 3 puan vermişlerdi internet Arızasından @cookies @kvp-medya adından kaybetti gezi durumu diye geçen yaz
Evet zor olur ve sen çok uzun yazıyordun ?Evet çokmu şaşırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?