Damien Duff
Favori Üye
evet yarına tekrar dönücez inş gü<el bir bölümle emre ve kvpmedyada konuklar enverde öyle22 - 29 Haziran yayın akışı güncellendi.
Kadın Eli Değince 1 haftalık aradan sonra yeni bölümüyle pazartesi 19.00'da.
Çığlık sezon finaline son 3 bölüm kala salı 22.00'da cumartesi 00.00'da.
Şef-Fan Tepe ilk bölümüyle çarşamba 20.00'da.
Bizim Hayatımız ilk bölümüyle perşembe 20.00'da.
Her Aşk Bir Gün Biter cuma 18.00'da.
Kara Doğumgünü cumartesi 21.45'de.
TRGamer yeni bölümleriyle cuma 22.00'da pazar 21.45'de.
LONCA TV
@gözlemci @Çiğdem- @EnveR @cookies
Bekliyorum bu arada haftaya ramazan olacağı için sen saatini değiştirecek misin kalsın mı 19 da cumartesi Kara Doğumgünü 21.45'te Çığlık 00.00'da ramazan nedeniyleevet yarına tekrar dönücez inş gü<el bir bölümle emre ve kvpmedyada konuklar enverde öyle
ozaman gelsinde karar vericem ben sana söylerim 🙂🙂Bekliyorum bu arada haftaya ramazan olacağı için sen saatini değiştirecek misin kalsın mı 19 da cumartesi Kara Doğumgünü 21.45'te Çığlık 00.00'da ramazan nedeniyle
@cookies Kara Doğumgünü artık 21.45'de Ramazan var o yüzden öyle yaptım
tamam zaten pazartesi boş hangi saate istersen koyabilirsinozaman gelsinde karar vericem ben sana söylerim 🙂🙂
ramazanı ozaman gelince larar veririmde yarınkı bölümü akşam 21:00 yayınlamak istiyorumtamam zaten pazartesi boş hangi saate istersen koyabilirsin
tamam değiştiriyorum hemenramazanı ozaman gelince larar veririmde yarınkı bölümü akşam 21:00 yayınlamak istiyorum
19:00da maç olduğu için bakmıyorlar hep maç konusundalar 21:00da maç yok ozaman herkes bakabilir 🙂🙂
tamam yarınkı bölümü 21:00da olsun en uygunu 🙂🙂tamam değiştiriyorum hemen
Tamam değiştirdim 21 yaptımtamam yarınkı bölümü 21:00da olsun en uygunu 🙂🙂
Biliyorum daha oncede soylemistin 😉Bekliyorum bu arada haftaya ramazan olacağı için sen saatini değiştirecek misin kalsın mı 19 da cumartesi Kara Doğumgünü 21.45'te Çığlık 00.00'da ramazan nedeniyle
@cookies Kara Doğumgünü artık 21.45'de Ramazan var o yüzden öyle yaptım
tamam gelecek hafta 2 bölüm yayınlayacaksın değil mi ?Biliyorum daha oncede soylemistin 😉
Evet 😉tamam gelecek hafta 2 bölüm yayınlayacaksın değil mi ?
İyi güzel dizim çığlık 23.45 de yalnız :22 - 29 Haziran yayın akışı güncellendi.
Kadın Eli Değince 1 haftalık aradan sonra yeni bölümüyle pazartesi 19.00'da.
Çığlık sezon finaline son 3 bölüm kala salı 22.00'da cumartesi 00.00'da.
Şef-Fan Tepe ilk bölümüyle çarşamba 20.00'da.
Bizim Hayatımız ilk bölümüyle perşembe 20.00'da.
Her Aşk Bir Gün Biter cuma 18.00'da.
Kara Doğumgünü cumartesi 21.45'de.
TRGamer yeni bölümleriyle cuma 22.00'da pazar 21.45'de.
LONCA TV
@gözlemci @Çiğdem- @EnveR @cookies
tamam düzelttimİyi güzel dizim çığlık 23.45 de yalnız :diğer dizilerede başarılar akibim ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?