Lonca TV | Sporx 13.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 6 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    6

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Sporx 'futbol' özel bölümümze hepiniz hoşgeldiniz.Önemli transfer haberleriyle karşınızdayız.

Kartal'ın Ortega'sı

Arjantin basınının "Ortega kadar yetenekli" diye övdüğü Manuel Lanzini rotasını Türkiye'ye çevirdi. 21 yaşındaki yıldızın menajeri İstanbul'a geliyor

Manuel Fernandes'in yerine oyun kurucu arayan Beşiktaş, River Plate'in yıldızı Manuel Lanzini'de ısrarlı. 21 yaşındaki oyuncu için Arjantin ekibi ile pazarlıklar devam ediyor. Teknik direktör Bilic'in de yakından takip ettiği transferde önemli gelişmeler oluyor. Arjantin'de, "Yeni Ortega" denilen Lanzini'nin menajeri Leonel Gancedo'nun İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen teklifi, "Orası 'son durak'. Benim büyük hedeflerim var. Avrupa'ya açılmak istiyorum. Beşiktaş da bir basamak olabilir" diyerek açık kapı bırakan Lanzini, ABD'de bazı kulüplerle yaptığı görüşmelerden de sonuç alamamıştı.

Fener'de Rahat Eder

Fransız medyası, bonservisi elinde olan Fransız milli santrfor Bafetimbi Gomis'le ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Bir süredir Fenerbahçe'nin de aralarında bulunduğu bazı Avrupa kulüplerinin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Bafetimbi Gomis'le ilgili son iddia France Football'dan geldi.

Fransız spor sitesinin yayınladığı haberde Fenerbahçe'nin transfer etmek için çaba sarfettiği Gomis'e İngiltere Premier Lig'den Newcastle United'ın da talip olduğunu yazdı.

Haberde Newcastle'ın Gomis için 4 yıllık kontrat karşılığı 2.5 milyon euro, aylık olarak da 370 bin euro ödemeyi planladığı yazılırken Fenerbahçe'nin büyük olasılıkla daha yüksek bir meblağ teklif edeceği belirtildi.

France Football ayrıca, Gomis'in Türkiye'yi tercih etme ihtimalinin daha yüksek olduğu ve bunun da doğru bir karar olacağı, zira, Fenerbahçe'de çok daha rahat edeceği yorumunda bulundu.

Listede Shaqiri var

Mancini'nin istek listesinde Shaqiri'nin de adı yazılı. Galatasaray, Kosova asıllı İsviçreli yıldızı kiralamak için Bayern Münih'in kapısını çalacak.

Costa harekatı

Bordomavililer, 4 yıldır Valencia forması giyen 33 yaşındaki Portekizli stoper Ricardo Costa için devreye girdi. Oyuncuya 2 yıllık imza attırılacak

Savunmaya kaliteli ve tecrübeli, yabancı bir stoper arayan Trabzonspor aradığı ismi buldu. Bordo-mavililer, 4 yıldır Valencia forması giyen Ricardo Costa için devrede. La Liga'da 20 maçta görev alan 33 yaşındaki oyuncu, 3 de gol atmayı başardı. Aynı zamanda Avrupa Ligi'nde de 9 karşılaşmada formayı terleten Costa, 1.83 boyunda ve tam bir istikrar abidesi.

Sporx 'futbol' özel bölümümüzün sonuna geldik.Yarın 'basketbol' özel bölümüzle karşınızda olacağız.Hoşçakalınız!

Guzel olmus.
Vampir SIRLARI 2. BOLUM BIRAZ SONRA BODRUM TVDE...

Manuel Lanzini'yi bekliyoruz bakalım Önder Özen'in dediği kadar varmı gerçi ben kendisine güvenmiyorum.:)

Teşekkürler :)

Hafta içi her gün mü o ?
bilmiyorumki :( Yazdikca paylasiyorum.Asil gunu pazartesi ama bu haftaya ozel PAZARTESI VE SALI YAYINLANCAK.
Umutsuz ev erkeklerini iptal edecegim galiba :)
3 dizi idare edemeyebilirim.
Umutsuz ev erkekleri yerine bunu yazarim.
Merak etme karadogumgunu yalnizca Cumartesi 😉