Liverpool'dan City'e Ağır Darbe!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051

İngiltere Premier Lig'de 19. hafta'da merakla beklenen karşılaşmada Liverpool evinde Manchester City'yi konuk etti.

Liverpool sahadan 1-0 galip ayrıldı.Liverpool'un galibiyeti getiren golünü Wijnaldum kaydetti.

Bu skorun ardından Liverpool puanını 43 yaparken Manchester City ise 39 puanda kaldı.

Helal olsun Klopp'a adam sampiyonluga gidecek Chelsea kaybederse

Guardiola anca Barcelona ve Bayernde şampiyon olur premier lig ağır gelmiş
@sürgünüm
Ben en başından beri Klopp'cuyum ama M. City ve Guardiola'ya da haksızlık yapmayalım. Herkesin unuttuğu bir şey var; Chelsea ve Liverpool Avrupa kupalarında yer almıyor. M. City ise Şampiyonlar Ligi gibi zor bir kulvarın yanı sıra 3-4 tarafta birden mücadele veriyor ve 2-3 günde bir maç oynuyor. Kadro tam oturmadı ve sürekli de sakatlıklarla boğuşuyor.

Bahane üretmesin alternatifli kadrosu var onları kullansın.City Chelseaden çok daha iyi kadrosu var ve alternatifli.Geçen gün bahane üretmiş zaten bu konuyla ilgili Guardiola

Bahane üretmesin alternatifli kadrosu var onları kullansın.City Chelseaden çok daha iyi kadrosu var ve alternatifli.Geçen gün bahane üretmiş zaten bu konuyla ilgili Guardiola
Beşiktaş, geçen sene Avrupa'dan erken elenip haftada 1 maç oynayıp şampiyon oldu. Bu sene ise Şampiyonlar ligi çok yıprattı. Caner ve Talisca'nın sakatlığı 2-3 günde 1 üst üste maç oynamaktan dolayı yaşandı, bunları da göz ardı etmemek lazım.

Guardiola, City'in başına daha yeni geçti. Ve yepyeni oyunculardan kurulu bir takım yaratmaya çalışıyor. Chelsea yıllardır aynı oyunculardan kurulu tecrübeli bir takım, Liverpool da 3-4 senedir gençlere yatırım yapıyordu şimdi onun karşılığını topluyor.

Sezon başında linç edilen Mourinho City ile puan farkını 3'e indirdi Guardiola düşüşte şu sıra
Arsenal desek Wenger laneti var

Sezon başında linç edilen Mourinho City ile puan farkını 3'e indirdi Guardiola düşüşte şu sıra
Arsenal desek Wenger laneti var
Kendin söylüyorsun; tarihin en pahallı bonservisi ödenerek alına Pogba ve Ibrahimovic'li M. United City'in 3 puan gerisinde. Demek ki Guardiola Morinho'dan daha başarılı.

City en büyük problemini orta sahada yaşıyor. Guardiola'nın elinde Barça'da olduğu gibi ne Xavi ne de Iniesta var. Ya da Bayern de olduğu gibi Alonso ve Thiago.

İlkay bir ara çok iyiydi, o da çapraz bağları koparttı ve 6 ay sahalardan uzak kalacak. Stoper desen Kompany sürekli sakat. City'in işi ligde zor, bakalım Şampiyonlar Ligi'nde ne yapacak?

Unitedda problemli abi adamlarda Fellaini gibi bir çöp duruyor ve delici defansları yok
Sadece hücum hattı baya gösterişli onuda rayına koydular
3 hafta sonra Liverpool maçi çok kritik

Lig sonu istediğim Mouringo,Klopp ve Conte ilk üçü paylaşsınlar.Artık Liverpool'un şampiyon olmasını istiyorum. Nasıl olsa seneye şampiyon Manu olacak. Mourinho seneye bırakmaz şampiyonluğu şimdiden görüyorum
Guardiolayı hiç sevemedim. Sene sonu Avrupada da Ligte de hüsran yaşayacaklar bana göre

Bu sezon çok iyi yoldalar bakalım sezon sonunda Liverpool istediği şampiyonluğu alacakmı