Liverpool

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Trabzonsporun UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi.
Muhtemelen 8 tane atamayacaklardır :D

Trabzon'un Anfield Road'ta alacağı sonuç tur için çok önemli olucaktır.2 ya da fazlası fark yerlerse,tur biter.Fakat Liverpool'un çok eksiği var.Trabzon kolay teslim olmayacaktır gibime geliyor.

abi gsnin filan rakiplere bak bizim rakibe bak :D
ama biz 8tane (!) :D yemeyiz ben her zamanki tavrımla alıcaz demıyorum fakat yenılirsekte kolay olmayacaktır.zaten liv eski liv değil.

abi gsnin filan rakiplere bak bizim rakibe bak :D
ama biz 8tane (!) :D yemeyiz ben her zamanki tavrımla alıcaz demıyorum fakat yenılirsekte kolay olmayacaktır.zaten liv eski liv değil.
GS'nin rakibi fena.Ukrayna futbolu Türk futboluna ters.

Trabzon bir maçı kazanacak ama,turu geçmesine yeter mi bilemem.Yeter umarım,Avrupa'da Liverpool izlemek istemiyorum.

Liverpool'un çok eksiği var bunların başında f.Torres geliyor.Ve geçen sene ligi 8 sıra sırada bitirdğini untmayalım .Bnce Ts turu zorluayacakdır

Tam beklendiği gibi gıcıklık yapmış ne kadar gıcık bir takım olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.Bir de şu forma reklamını gidip nerden bulmuşlar anlamıyorum.Ben bile beğeniyordum lan Carlsberg formasını.Neyse artık Liverpool'a gelir gitmeyeceği için rahat rahat Carlsberg içebiliriz.Her şeyde bir hayır var.