Konuya cevap cer

Copa Del Rey macerasının bazı maçarını canlı izledim... Evet o Barca ile herhangi bir kupa kazanmak mucize idi ve Messi sayesinde onu başardı geçen sene Barca... Çeyrek finalde 2-0 gerideydiler ve dakika 88'den sonra 2-2 yapıp uzatmada kazandılar... Tabi ki o maçın mimarı gol bile atmadan 10 tam puan alan Messi'ydi... Yarı finalde ilk maçı 2-0 kaybedip ikinci maçı 3-0 kazandılar ve finale çıktılar. Finalde ise 2 gol attı Messi ve kupayı aldılar... Adam tek başına bir takıma nasıl kupa kazandırılır onun dersini verdi...

Aynısını Copa America 2021'de yaptı... 11 gol atan takımının 9 golüne direkt kendisi etki etti. Bunu da yine bireysel olarak bir futbolcunun çıkabileceği en yüksek seviyelerden birine çıkarak yaptı... Son 2 maçı sakat oynamasına rağmen Kolombiya maçını tek başına aldırdı... Sen izlemedin belki futbol ama bunların hepsi 2021 yılında oldu ve ben hepsini canlı canlı izledim kardeş... Kimse Messi'ye 2021'de Ballon dor hak etmedi diyemez, diyenler ya cahildir, ya futbol izlememiştir, ya da komik duruma düşmek isteyen başka bir futbolcuyu seven insanlardır...