Limon Yapım'dan Yeni Dizi : "Bir Bu Eksikti"

Star için reyting önemli değil galiba çünkü Ben de Özledim gibi sosyal medya ağırlıklı diziden sonra yine öyle bir dizi bence fazla gibi olur kanal için :T:

Limon Yapımın dizileri güzel oluyor.Ben Show TV'de başlıyacak olan dizilerin tutmayacak gibi geliyor ama oyuncu kadrosu iyi olan dizilerde var.Star TV'de bence tutabilir ama PT2'de olmasa iyi olur.

@dizi kolik Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in showda başlayacak olan dizisinin adı vs. belli oldu mu? ve de en önemlisi komedi dükkanı.
Dizinin adı Kardeş Payı olacak.Bi tek bunu biliyorum.

5cf99a2b697b20c3cde8082b6c886f89._.jpg

Düğün Dernek Filminin afişlerine bakın :D

Bu arada Limon Yapım daha önce Müjde Ar'ın da başrolünde bulunacağı iptal olan sit-com dizisinin de ismi "Bir Bu Eksikti"ydi. Ama başlamadan iptal edilmişti. Şimdi aynı isimde yeni bir dizi mi geliyor o zaman? :)

ikinci bir burcu esmersoy vakasıyla karşı karşıyayız🙁
dilara gönder ne anlar oyunculuktan.

Bu arada Limon Yapım daha önce Müjde Ar'ın da başrolünde bulunacağı iptal olan sit-com dizisinin de ismi "Bir Bu Eksikti"ydi. Ama başlamadan iptal edilmişti. Şimdi aynı isimde yeni bir dizi mi geliyor o zaman? :)

Benim de aklıma geldi. Bence dizi farklı oyuncularla çekilecek yeniden. Geçtiğimiz sezon çekim zamanı iptal olmuştu. :)