Limon Film'den 'Your Honor' Uyarlaması Geliyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1612371462959.png

Limon Film'den sürpriz proje!

Hayri Aslan'ın patronu olduğu; 'Poyraz Karayel', 'Savaşçı', 'Avlu' ve 'Şevkat Yerimdar' gibi dizilere imza atan Limon Film'in başrolünü Bryan Cranston'ın oynadığı 'Your Honor' dizisinin haklarını satın aldığı öğrenildi.

Henüz yazım aşamasında olan proje; yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan hakimin, oğlunun bir suça karışmasının ardından oğlunu koruyabilmek için kendisini soktuğu zor durumu konu alıyor.

Kaynak: Ranini

Son düzenleme:
Dizilerine sezon finali adı altında final yaptıran bir şirketten bahsediyoruz hemde. Bari Medyapım veya Ay Yapım bu işe kalkışsaydı. Rezillik diz boyu resmen. :(

Umarım rafa kalkar, yürürlüğe girmez. Girecekse de RTÜK kontrolünde değil, Netflix ya da diğer dijital platformlarda olur...

Walter White: Vedat Beyaz
Jesse Pinkman: Cezmi Pembeoğlu
Skyler White: Simay Beyaz
Gustavo Fring: Mustafa Fırıncıbaşı

Direkt uyarlarlarsa buna benzer isimler olur ama direkt uyarlamaları durumunda iki bölüme yayından kaldırılır o yüzden kısmi uyarlama olur en fazla. En azından şöyle uyarlanmayacağı kesin:

Hadi Medyapım olsa bir nebze anlardım da Limon Film hangi uyarlamada başarılı olabilmiş (Avlu tutmuştu ama onun da hali ortada) ki bu diziyi uyarlamaya kalkıyor rezillik. :A
------

O kalemi hemen elinizden bırakın lütfen.
Dizilerine sezon finali adı altında final yaptıran bir şirketten bahsediyoruz hemde. Bari Medyapım veya Ay Yapım bu işe kalkışsaydı. Rezillik diz boyu resmen. :(
Umarım rafa kalkar, yürürlüğe girmez. Girecekse de RTÜK kontrolünde değil, Netflix ya da diğer dijital platformlarda olur...

Direkt uyarlarlarsa buna benzer isimler olur ama direkt uyarlamaları durumunda iki bölüme yayından kaldırılır o yüzden kısmi uyarlama olur en fazla. En azından şöyle uyarlanmayacağı kesin:

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
O kalemi hemen elinizden bırakın lütfen. :(

Hadi Medyapım olsa bir nebze anlardım da Limon Film hangi uyarlamada başarılı olabilmiş (Avlu tutmuştu ama onun da hali ortada) ki bu diziyi uyarlamaya kalkıyor rezillik. :A

------

• Beğendim
Reactions: Angelica
Breaking Bad sanıp baya sitem edecektim. :A Neyse ki değilmiş. :A

Your Honor izleyen arkadaşım bu dizi Türkiye’ye uyarlanır diyordu. Hikayesi bize uygunmuş diyordu. :A Limon Film beceremez ama. :A

Meraklıları için dizinin konusu:
Micheal Desiato (Bryan Cranston), güçlü bir yargıçtır. Eşini kaybetmiştir ve oğluyla tek başına yaşamaktadır. Yitirdiği insanın acısını yüreğinde hala daha hissetmeye devam ederken bir gün oğlunun talihsiz bir olaya karıştığını öğrenir. Adam‘ın (Hunter Doohan) yaptığı ölümcül bir hata onu o bölgenin en büyük suç patronu Jimmy Baxter‘ın (Michael Stuhlbarg) başını çektiği bir organize suç ailesine bulaştırır. O günden sonra Michael, oğlunu korumak adına ona yardım etmeye çalışır.

O kalemi hemen elinizden bırakın lütfen. :(

Breaking Bad sanıp baya sitem edecektim. :A Neyse ki değilmiş. :A

Your Honor izleyen arkadaşım bu dizi Türkiye’ye uyarlanır diyordu. Hikayesi bize uygunmuş diyordu. :A Limon Film beceremez ama. :A

Şu videoda 3.21’de Murat Soner de bahsetmişti. :A Merak ettim şimdi diziyi. :A

BB'yi görünce beni bir gülme almıştı. Onu zaten Burak Aksak yapmak istemişti ama vazgeçmişti. İsmi de çok güzeldi. :D

Neyse bir facianın ucundan döndük.

2015'te Rekasiyon Film'in yapacağı söylenmiş hatta Erdal Beşikçioğlu oynayacak denilmiş. :A
O haber yalandı. :A 46 dizisi başlamadan Breaking Bad uyarlaması diye haberler çıkmıştı. :A Üşenmedim buldum. :A

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
O haber yalandı. :A 46 dizisi başlamadan Breaking Bad uyarlaması diye haberler çıkmıştı. :A Üşenmedim buldum. :A

'Breaking Bad' olarak açtığımda etiketlere bakmıştım, o haberleri görmüştüm. 😱 Ama nasıl bir haber yapıldıysa o dönem internette de baya haberi var o uyarlamada olacağının. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Oh iyi ki BB'yi uyarlamaya kalkmamışlar. Çoğu kişinin dediği gibi o işi yapsa yapsa Ay Yapım veya Medyapım yapabilir.

• Beğendim
'Breaking Bad' olarak açtığımda etiketlere bakmıştım, o haberleri görmüştüm. 😱 Ama nasıl bir haber yapıldıysa o dönem internette de baya haberi var o uyarlamada olacağının. :A
Evet malum bizim ülkede haberin doğruluğu önemli değil ses getirmek için her yerde öyle haberler yapılmıştı. :A

• Beğendim