Limon Film'den Yeni Dizi: 'Yeter Ali'

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Limon Film'den FOX'a yeni bir dizi daha!

limonfilmbyklogo.jpg

Poyraz Karayel, Avlu, Savaşçı, Şevkat Yerimdar gibi işlere imza atan yeni yıl için FOX'a 'Bir Annenin Günahı' dizisini hazırlayan Limon Film, yine FOX için önümüzdeki ay çekimleri Ayvalık'ta yapılacak olan bir dizi hazırlıyor.

Yönetmenliğini Bülent İşbilen ve Serap Danış'ın üstleneceği dizinin başrolünde Özgürcan Çevik yer alıyor.

Adı "Yeter Ali" olarak açıklanan dizi yakında FOX ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kaynak : Birsen Altuntaş

• Harika
Reactions: Angelica
Beter Ali yapsalardı daha yaratıcı olurlardı :F

Yeni bir Şevkat saçmalığı geliyor belli oldu.

Büyük ihtimalle komedi olacak. Sanırım izlemem ama yavaş da olsa komedilerin artmaya başlaması iyi gelişme. Tabii Limon Film bu kadar yeni dizi yerine Avlu'yu devam ettirse daha iyi olacak da neyse.
Beter Ali yapsalardı daha yaratıcı olurlardı :F

Yeni bir Şevkat saçmalığı geliyor belli oldu.
Sensin saçmalık.ss

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Büyük ihtimalle komedi olacak. Sanırım izlemem ama yavaş da olsa komedilerin artmaya başlaması iyi gelişme. Tabii Limon Film bu kadar yeni dizi yerine Avlu'yu devam ettirse daha iyi olacak da neyse.

Sensin saçmalık.ss
Bu basit diziyi mi savunuyorsun iyice kaliten düştü senin :A

• İlginç
Reactions: Angelica
Bu basit diziyi mi savunuyorsun iyice kaliten düştü senin :A
İlk 15-20 bölümünü izlemiştim Türkiye standartlarında eli yüzü düzgün bir komediydi. Bu önyargının nedenini de anlıyorum çünkü ben de aynı şeyi yaşamıştım izlemeden önce. O yüzden uzatmayalım. :A

İlk 15-20 bölümünü izlemiştim Türkiye standartlarında eli yüzü düzgün bir komediydi. Bu önyargının nedenini de anlıyorum çünkü ben de aynı şeyi yaşamıştım izlemeden önce. O yüzden uzatmayalım. :A
Evdekiler izliyordu nasıl bir rezalet olduğunu biliyorum o yüzden bence de uzatmayalım :A