"Limitless" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1431579301.jpg

CBS'in yeni sezon dizilerinden en dikkat çekicisi "Limitless"ın yayın tarihi açıklandı!

Başrollerinde Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper ve Mary Elizabeth Mastrantonio'nun yer alacağı yapım; NZT ilacı sayesinde beyin kapasitesini oldukça yükselten Brian Finch karakterinin FBI için çalışıp, zorlu davaları çözebilmek için uğraşmasını konu alacak.

Dizinin yapımcıları arasında yer alan Bradley Cooper da, orijinal filmdeki Eddie Morra karakteriyle dizinin ilk bölümünde ve ilerleyen bölümlerinde yer alacağını duyurdu.

Beklentilerin yüksek olduğu Limitless, ilk bölümüyle 22 Eylül'de başlayacak.

Salı NCIS: New Orleans sonrası 22:00'de yayınlanacak. Bakalım televizyon uyarlaması nasıl olacak?

Salı NCIS: New Orleans sonrası 22:00'de yayınlanacak. Bakalım televizyon uyarlaması nasıl olacak?
Zaten belli değil miydi bu ya sanki takvimde hatırlıyorum dikkatimi özellikle çekmişti NCIS sonrası olması. :)

Bence pek iyi bir kuşakta değil. Eğer o kuşaktaysa kesin polisiye dizi. İki ihtimal var eğer zeki bir polisiye ise düşük reyting alır. Eğer yüksek reyting alacak bir polisiyeyse bizi zaten ilgilendirmez. :D

Zaten belli değil miydi bu ya sanki takvimde hatırlıyorum dikkatimi özellikle çekmişti NCIS sonrası olması. :)

Bence pek iyi bir kuşakta değil. Eğer o kuşaktaysa kesin polisiye dizi. İki ihtimal var eğer zeki bir polisiye ise düşük reyting alır. Eğer yüksek reyting alacak bir polisiyeyse bizi zaten ilgilendirmez. :D
@yatutarsa fragmanı açmıştı. (b)

Filminin birazını izledim galiba hatırlamıyorum, sadece ilk sahneler aklımda.

Ona bakar sonra diziyi düşünürüm. :)