Kendi kalesine Attı Fenerbahçe ikisinide birde 11.Saniye de sarı kart gösterilirmi @Yakamoz-AsiBerabere kalsak iyiydi, son dakika gollerini hiç sevmiyorum.
@emreemreu açtığı için olabilir mi @bazingaİkinci yarı iyi oynamıştık aslında bu sonucu hak etmedik. İki kıytırık golle turu riske attık.
Tabii bu takımın çok daha iyi olması lazım. Geçen senenin çok gerisindeyiz şu an…
Sanmıyorum bizim takım hep böyle.@emreemreu açtığı için olabilir mi @bazinga
@emreemreu , bir tane 6 numara istiyoruz.Oyuncu satmadan almak istemiyorlarmış.Bütçe eksideymiş.(Kaynak: Yağız Sabuncuoğlu)Sanmıyorum bizim takım hep böyle.
94 milyon Euro az@emreemreu , bir tane 6 numara istiyoruz.Oyuncu satmadan almak istemiyorlarmış.Bütçe eksideymiş.(Kaynak: Yağız Sabuncuoğlu)
Bütçe harcama limiti94 milyon Euro satış mı ?
son dakika golleri iki takım taraftarları için zıt duygular içerirBerabere kalsak iyiydi, son dakika gollerini hiç sevmiyorum.
Nasıl o kadar oluyor ?Oyuncu bile satamadı.Bütçe harcama limiti
Galatasaray’ın 300 milyon Euro limiti var
Kendi kalesine Attı Fenerbahçe ikisinide birde 11.Saniye de sarı kart gösterilirmi @Yakamoz-Asi
son dakika golleri iki takım taraftarları için zıt duygular içerir
atan fener olsa eminim çok severdin
Yok hocam FB'nin 5 milyon GS'nin 500 milyon harcama limiti var.Nasıl o kadar oluyor ?Oyuncu bile satamadı.
Abi Twitter da dm kutunu açar mısın?
Biz ikinci bitirdik, nasıl 5 milyon limit oluyor ?Yok hocam FB'nin 5 milyon GS'nin 500 milyon harcama limiti var.Sezon başı limitler açıklandı kolaylıkla kimin ne kadar olduğuna bakabilirsin.
Ben onu şaka amaçlı dedim. Al hocam liste bu:Abi Twitter da dm kutunu açar mısın?
------
Biz ikinci bitirdik, nasıl 5 milyon limit oluyor ?
Kaç milyon Euro / dolar ediyor ?
Galatasaray 75 milyon euro.Kaç milyon Euro / dolar ediyor ?
Teşekkür ederimGalatasaray 75 milyon euro.
Fenerbahçe ise 72 milyon euro
Trabzonspor ise 41 milyon euro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?