@emreemreu açtığında korkuyorumburda mantığa gerek yok gönlümden geçeni döküldüm
fenerbahçe kazanır
Seni odaya kilitlerim.@12.Adam değil konu açmak açık kapıyı bile açamaz kendi üstüne kapatır yanlışlıkla
İki sol ayaklı stoper baya risk duruyor bence.Fenerbahçe tarihinin en kötü topçularından Krunic yine ilk 11’de inanılmaz…
------
Djiku neden yok? 😦
Seni etiketledim mesajı gör diye kilitlediğim kişi sen değilsin.İlk 11 belli oldu. Savunmada biraz rotasyona gitmiş. Maximin ilk kez oynayacak. Merakla bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 128378
Anladım olaydan bağımsız olduğumu.Seni etiketledim mesajı gör diye kilitlediğim kişi sen değilsin.
Mert Hakan , Bosnalı’dan daha faydalı oynardı. Djiku konusunda bende ikilemde kaldım.Gönlüm Djiku - Çağlar istiyor ama Lugano deplasmanı iyi oynayamadı.Fenerbahçe tarihinin en kötü topçularından Krunic yine ilk 11’de inanılmaz…
------
Djiku neden yok? 😦
Mert Hakan’ı da gram sevmem ama bu uğursuz elamanın oynayıp kazandığımız maç ya yoktur ya 1-2 tanedir. (Oyundan çıktıktan sonra çevirdiğimiz maçları saymıyorum tabii.)Mert Hakan , Bosnalı’dan daha faydalı oynardı. Djiku konusunda bende ikilemde kaldım.Gönlüm Djiku - Çağlar istiyor ama Lugano deplasmanı iyi oynayamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?