"Life in Pieces" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,405
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerikan ulusal kanalları teker teker yeni dizilerini tanıtmaya devam ediyor. Son haber ise CBS dizilerinden geldi.

The Big Bang Theory, Mom, 2 Broke Girls gibi popüler komedilere ev sahipliği yapan kanalda gelecek yıl çok iddialı bir komedi dizisi daha başlayacak: "Life in Pieces".

Kadrosunda The Newsroom'dan tanıdığımız Thomas Sadoski, Fargo'nun Altın Küre ve Emmy adayı oyuncusu Colin Hanks, Breaking Bad'den tanınan Betsy Brandt ve James Brolin dahil pek çok önemli isimi barındıran dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Diziye güvenen CBS, The Big Bang Theory'nin sonraki kuşağına yani televizyonun olabilecek en iyi kuşağına yerleştirdi.

Life in Pieces, Eylül'de Pazartesi geceleri yayınlanmaya başlayacak...

Son düzenleme:
Vay, beklediğimden çok daha farklı çıktı. Ben klasik apartman sitcomu tarzı bir şey bekliyordum özellikle The Big Bang Theory sonrası yayınlanma kararı alınınca ama çok daha farklı bir şey çıktı.

Fragman bence gayet iyi. Çok fazla iyi oyuncu var kadroda bu da harika bir konu zenginliği olacağı anlamına geliyor. Reytingleri de iyi gelir ama TBBT ve Mom arasına çok uyacak bir dizi değil. Biraz daha farklı ayarda bir iş. Umarım reyting sıkıntısı olmaz. Bana çok uzun soluklu ve bol ödüllü bir iş olacak gibi geldi.

@OzaN, fragmanı eklememişsin.

CBS, diziye gerçekten de çok güveniyor. Buna rağmen tutmazsa kötü olacak gibi.

Her bir aile bireyinin anlatmış olduğu farklı hikayelerden oluşuyor. Dizinin bütün oyuncularını tanıyorum, Dianne Wiest de son olarak The Blacklist dizisinde rol aldı. Hepsini görünce de mutlu oldum.

@OzaN, fragmanı eklememişsin.

CBS, diziye gerçekten de çok güveniyor. Buna rağmen tutmazsa kötü olacak gibi.
Sabah aceleyle açmıştım, kötü bir hata yapmışım kusura bakmayın.

Her bir aile bireyinin anlatmış olduğu farklı hikayelerden oluşuyor. Dizinin bütün oyuncularını tanıyorum, Dianne Wiest de son olarak The Blacklist dizisinde rol aldı. Hepsini görünce de mutlu oldum.
İzlersin artık o zaman sen de.

Sabah aceleyle açmıştım, kötü bir hata yapmışım kusura bakmayın.

İzlersin artık o zaman sen de.
Önemli değil, olur öyle şeyler.

Fragman güzelmiş, ama senin de dediğin gibi tarzı nedeniyle TBBT ve Mom arasında yayınlanacak bir iş gibi durmuyor.