NOW Liderler FOX'ta - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Çok iyiydi program yine Fatih'cim başta herkes çok iyiydi.

Temel Karamollaoğlu , inceye göre sönüktü tam anlatamadı kendini . İnce favorim şimdilik ona oy vereceğim gibi zaten %99

haftaya HDP EŞ genel başkanlar FOX'da!

Haftaya HDP geliyor. Efsane bir program olacak. Çok tartışma izleyeceğiz bence. Fatih'in tavrı çok net olmalı. İnce'ye davrandığı gibi sert bir üslup ile soru sormalı. Hiç bu hafta ki gülünecek bir program beklemiyorum.

HDP'den kim gelecek? Ben daha bakamadım da.

Cookies'in evlenmesi lazım, libidosu artmış. Tolstoyevski zaten cehennemlik, onu kendisi bile kurtaramaz ahahahaha
Allah sizi ıslah etsin ne diyim!1!1!

Reytingden ziyade terör propogandası yapılıyor diye soruşturma açılıp bu bahaneyle kanalı kapatabilirler.
Fatih bey bunu çok iyi biliyor zaten. Bu yüzden HDP için özel olarak hazırlanacaktır. 3 saatlik yayın, 1 dakikalık yanlış bir konuşmada linç kampanyası başlar. Allah yardımcıları olsun

Bence hata ettiler ama neyse.
Tarafsız, tamamen demokratik davrandıklarını göstermek için HDP'yi de davet etmeleri gerekirdi. Türkiye devleti partiyi tanıyor, hapisteki başkanı Cumhurbaşkanı adayı olarak da tescil etti. Ortada bir hata olabilir ama bu kesinlikle FOX Haber'in değil bence.

Ben de senle aynı görüşteyim HDP'nin hataları olabilir ama 6 milyon seçmeni olan ve şuan mecliste grubu bulunan bir parti eşit demokratik şartlarda yarışmalı, ötekileştirilmemeli bu yüzden ben Kılıçdaroğlu'nu takdir ediyorum işte ne Saadet'i dinci diye dışlamadı ne HDP'yi Kürtçü diye ne de İYİ'yi milliyetçi diye. Adam tam bir birleştirici güç.
Benim demek istediğim hata Fatih ve ekibi için, ciddi bir kara propoganda yapılacaktır FOX Haber ekibine.