Meral nerede kaldı yaa.
Meral nerede kaldı yaa.
HDP' nin kimliği kürtçü değilBen de senle aynı görüşteyim HDP'nin hataları olabilir ama 6 milyon seçmeni olan ve şuan mecliste grubu bulunan bir parti eşit demokratik şartlarda yarışmalı, ötekileştirilmemeli bu yüzden ben Kılıçdaroğlu'nu takdir ediyorum işte ne Saadet'i dinci diye dışlamadı ne HDP'yi Kürtçü diye ne de İYİ'yi milliyetçi diye. Adam tam bir birleştirici güç.Benim demek istediğim hata Fatih ve ekibi için, ciddi bir kara propoganda yapılacaktır FOX Haber ekibine.
Şu takım tutar gibi yorum yapmanıza gıcık oluyorum yahu sana soruyorum ne eğitimi ne ekonomiyi ne kültürel gelişmelerden memnun değilsin ama reis sandığa gömecek diye göbek atıyorsun. İyi gömsün mutsuz mutluluğuna devam et o zaman.HDP' nin kimliği kürtçü değilÖyle olsa en büyük zararı kendi halkına vermezdi
Reis bu 5 benzemezi sandığa gömecek İnşallah az kaldı
Reis ile kuru ekmek yemeye varımŞu takım tutar gibi yorum yapmanıza gıcık oluyorum yahu sana soruyorum ne eğitimi ne ekonomiyi ne kültürel gelişmelerden memnun değilsin ama reis sandığa gömecek diye göbek atıyorsun. İyi gömsün mutsuz mutluluğuna devam et o zaman.
Vizyon SIFIRReis ile kuru ekmek yemeye varım
Yerli otomobili istemeyen bir cb'na oy yokVizyon SIFIR
Bugün İnce dedi ki ben otomobili üretecek yapay zeka diyorum Tayyip otomobil monte edeceğiz diyor dedi.Yerli otomobili istemeyen bir cb'na oy yok
FOX KAPATILMALI
Portakal ve Küçükkaya, PKK konusunda baya sıkıştırıyor HDP'lileri.FOX KAPATILMALI
Esas Tülay fena sokuyor.Portakal ve Küçükkaya, PKK konusunda baya sıkıştırıyor HDP'lileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?