Leylifer Dizisinin Kanalı ve Yayın tarihi Belli Oldu!

STAR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,181
Puanı
610
images.jpeg-1.jpg

Yeni günlük dizi 'Leylifer'in kanalı ve yayın tarihi belli oldu! (FAV10 ÖZEL HABER)

Yapımcılığını Alim Yapım'ın, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Nihan Eren'in kaleme aldığı ve İspanya’da yaşayan Meksikalı bir genç kızın, bir Türk ailesine gelin olarak geliş hikayesini anlatan dizinin kadrosunda; Camilla Duarte, Can Verel, Osman İskender, Pervin Balcı, Gözde Birkan, Ece Şahin, Gizem Çoşkun, Hazal Kalaycı, Burak Sarımola, Bora Ecer, Özay Özgüller, Berna Keskin, Sultan Köroğlu, Safa Tabur, Doğukan Çevik, Azra Sare Uslu, Çiğdem Sakarya, Sevkan Köylü, Serbülent Soylu, Ceyda Tepeliler, Burcu Derya, Seda Yanak ve Pelin Dinçer yer alıyor.

Dizinin kanalı ise TV8 oldu.

Leylifer ilk bölümüyle 5 Eylül Pazartesiden itibaren Hafta İçi Her Gün TV8'de başlıyor. (Fragman çok yakında)

• Beğendim
Reactions: Angelica
5 Eylül'de başlayacak olsa tanıtımın şu an yayında olması gerekirdi, kanal doğru olabilir ama yayın tarihinin doğru olduğunu düşünmüyorum.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
5 Eylül'de başlayacak olsa tanıtımın şu an yayında olması gerekirdi, kanal doğru olabilir ama yayın tarihinin doğru olduğunu düşünmüyorum.
Edindiğim bilgiye göre çok yakında fragmanlar dönmeye başlayacak. Büyük ihtimal yayın tarihli fragman verirler.