"Leyla ile Mucnun"dan Antalya ödüllerine hash tag

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
leyla ile mecnun dizisi yapımcıları Antalta tv ödüllerinde senaryo ödülü dışında tüm ödüllerin yalan dünyanın almasına karşı tepkiolarak #leylailemecnungonullerindizisi hack tagını erkranda gösterdi

leyla ile mecnun çok iyi bir dizi ama rakibi güçlüydü yalan dünyada haketti yalan yok...

yalan dünyada kim hakketti yahu sadece Gupse Özay farklı bir oyunculuk çıkarıyor diğerleri dökülüyor. leyla mecnunda en azında ali atay ödülü kapması lazımdı

yalan dünyada kim hakketti yahu sadece Gupse Özay farklı bir oyunculuk çıkarıyor diğerleri dökülüyor. leyla mecnunda en azında ali atay ödülü kapması lazımdı

neresi dökülüyor beyazsoy senin bakış açın farklı sen nasıl izliyorsun olğun şimşek, irem sak, hasibe eren, sarp apak, nihal yalçın, bartu küçükçağlayan, hakan meriçliler, gupse özay,..... say say bitmez tek kötüsü beyazıt onun haricindekiler dörtdörtlük oyuncu ..

yapma destere bu saydıklarından hangisi diğer dizilerinden farklı bişey oynuyor. eski dizilerin devamınıoynuyor

Dünya'da ilk sıraya girdi çıktı, yarım saattirde Türkiye'de 1. :)

@destere Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant ? :)

kimse kızmasın ama ben leyla ile mecnun dan hiç bişey anlamıyorum 2-3 kez izlim belki güzeldir dedim de hiç güldürmedi nesine gülüyolar anlamadım gitti

Ama ilk sene bütün ödülleri aldı diye 2.sene 1 ödül bile almadı:)
En iyi yardımcı erkek oyuncu "Yerden Yüksek" ten çıkmıştı Ulvi varken

espri tarzı sıtı bi yerden sonra :D

edit:geçen sene yahşi cazivbe süperdi bu sene o da çöktü komedi dizileri hep aynı

takas' Alıntı:
kimse kızmasın ama ben leyla ile mecnun dan hiç bişey anlamıyorum 2-3 kez izlim belki güzeldir dedim de hiç güldürmedi nesine gülüyolar anlamadım gitti

bir iki hafta kurtları izleme .. kesin anlarsın :)))))) .. dizi çok göndermeli bir dizi... o gönderme yaptıkları dizileri filimleri olayları, menkibeleri bilmeden diziyi anlamak zor...

bir iki hafta kurtları izleme .. kesin anlarsın :)))))) .. dizi çok göndermeli bir dizi... o gönderme yaptıkları dizileri filimleri olayları, menkibeleri bilmeden diziyi anlamak zor...

yok ya bana göre değil ben bu tarz şeylere gülmem

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy