Leyla ile Mecnun'un Yeni Sezon Çekimleri Başladı!

Cervantes

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,844
Puanı
600
images - 2021-07-28T181444.966.jpeg

Efsane dizi Leyla ile Mecnun'un yeni sezon çekimleri başladı!

Senaryosunu Burak Aksak'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı, başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Deniz Işın'ın paylaştığı efsane dizi Leyla ile Mecnun'un 7. sezon çekimleri bugün itibariyle başladı.

Leyla ile Mecnun, 6. ve 7. sezonlarıyla yakında Exxen'de!
IMG_20220811_141820.jpg

Önce bir 6'yı verseydiz babanızın hayrına... 7'nin çekimlere başlamış adamlar olaya gel... Neyse özletiyorlar en azından, ilk 2 sezon arasındaki sürenin az olması canımı sıkmıştı. Böyle olması daha isabetli oldu ama artık versinler yeni sezonu, bu sefer de ara çok uzadı... :A

Cektileri şeyleri verselerdi iyi olacaktı bu yüzden millet iptal etti exxen üyeliğini

Önce bir 6'yı verseydiz babanızın hayrına... 7'nin çekimlere başlamış adamlar olaya gel... Neyse özletiyorlar en azından, ilk 2 sezon arasındaki sürenin az olması canımı sıkmıştı. Böyle olması daha isabetli oldu ama artık versinler yeni sezonu, bu sefer de ara çok uzadı... :A
ben fantastiği eski kadroyla yazdım ikisini bir arada karıştırdım o sıradada sihirli annemin senaristi öldü
zaten yazları polisiye olmuyor forumda şöyle sıkıştım ki Mayısa kadar ara vereceğim senaryolara polisiye zorlanabilir mayısta ben şu sihirli annemin durumuna üzüldüm @12.Adam @HeisenBerg @serhatt @12.Adam @MEnes @seyfullXh

eylğlde başladı 2022 bitmiş öyle 1 sezon olur 2 sezon öyle oolmazkı .diğer dizilerde öyle yapsa bir sürü sezon olur

8. sezonun henüz çekilmemesi rezaleti... :A
Mecnun, Admin sana sesleniyor... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes