Leyla ile Mecnun'dan Bizim Okul'a Selam!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hepsini izlemişliğim vardır. L&M çok ayrı bir şey. Sen Vadi'yi nasıl bunlarla kıyaslayamıyosan Ben de ne Vadi'yi ne L&M'yi bunlarla kıyaslayamam.
la olm sen 3 gün öncesine kadar lm falan demezdim noldu birden bire lm fanatiği oldun :kiki: vadi mi lm mi :D

la olm sen 3 gün öncesine kadar lm falan demezdim noldu birden bire lm fanatiği oldun :kiki: vadi mi lm mi :D

Ben her zaman L&M fanatiğiydim :D Pek lafını etmezdim. Dün eski bikaç video izleyince duygularım depreşti :D

Tabiki Vadi :mge:
2. L&m. Her zaman

birdenbire fanatik olanını ilk kez görüyom aga :kiki: ben kolya kolay fanatik olmam hayatta 2 şeye çok büyük fanatiklik duyarım gs,kurtlar vadisi 10 yıllık bi bağlılığım var ve hep sürecek gs zaten doğuştan :d

Leyla İle Mecnun herkesin seveceği bir dizi değil. Eğer kafan uyuşuyorsa L&M ile sevmezsin fanatiği olursun eğer kafan uyuşmazsa sevmezsin değil nefret edersin.

aga selamlık bişey yok ki orda söylenen repliği orda söylemiş ne var bunda

Asıl selam şu: Zeki Alasya Cennet Mahallesi'nde polis, Aksasya Durağı'nda durak sahibi, Bizim Okul'da da Okul Müdürü ya, Bu resimdeki adam da hem polis hem de taksi durağı sahibini oynamıştı L&M'de. O şekilde bi gönderme yapılmıştı. Şimdi de okul müdürü olarak aynı kişi oynadı o rolü. O tür süper bi gönderme yani :D