Leyla ile Mecnun'dan Arka Sokaklar Dizisine Gönderme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060

Gönderme'nin kralını yapıyorlar... :)

Süper...

Moderatörün son düzenlenenleri:
hacı ayıp vallaha çaktırmadan gönderme yapın biraz da:d

ben boşuna demiyorum bu dizilere saçma diye çok saçma bir dizi bu leyla ile mecnun reytinglerindende belli oluyor

ne o böyle okul arabası gibi birşey diyordu demı :) geniş aileden sonra kendimi leyla ile mecnun ile avutacaktim onunda kadrosu bozuldu

ben boşuna demiyorum bu dizilere saçma diye çok saçma bir dizi bu leyla ile mecnun reytinglerindende belli oluyor

Saçmalıkları olan diziler daha çok gülünüyor ve seviliyor. Bence komik ama aşırı absürd'e kaçıyorlar. Göndermeleri güzel yapıyorlar ve daha çok dizilerin fazla abartması sonucu böyle gönderme yapıyorlar.

hacı ama ayıp oluyor tamam komik hemde baya komik:d ama öbür diziyle bildiğin dalga geçiyorsun geç ama çaktırmadan geç işte geniş aile bunu çok iyi yapıyordu
mesela ilk sene şukufenin kaçırıldığı bölümde ekşi sözlükte yazıyor çaktırmadan gizli gizli yaprak dökümüyle dalga geçilmiş çaktırmadan yapın biraz

leyla ile mecnun absürdluğu abartasada güzel dizidir

Saçmalıkları olan diziler daha çok gülünüyor ve seviliyor. Bence komik ama aşırı absürd'e kaçıyorlar. Göndermeleri güzel yapıyorlar ve daha çok dizilerin fazla abartması sonucu böyle gönderme yapıyorlar.

Arka Sokaklar gönderme yapmaları kendi çapında Arka Sokaklardan faydalanmak istemesi:D ayrıca minübüse binmiyeceklerde taksiye mi binecekler:D!

Gülme krizine girdim :D

Çok süper yapmışlar göndermeyi :D

" Bu ne ya okul servisi gibi " :D