Leyla ile Mecnun

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
TRT'nin yeni dizisi. Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Asuman Dabak gibi önemli oyuncular oynuyor. Absürt komedi tarzında.

Kesinlikle çok eğlenceli, farklı bir dizi. Takipçisiyim, tavsiye ederim :)

İkinci bölümünü biraz önce internetten izledim. Gerçekten süper :D

Geniş Aile'den sonra en sevdiğim ikinci dizi durumunda şu an :D

aksoy abim sayesinde varlığından haberdar olduğum şimdi takip etmeye çalıştığım ikinci en sevdiğim dizidir birinci sevdiğim dizi ise kuşkusuz geniş ailedir

güzel dizidir komiktir üçüncü favori dizimdir(birinci:geniş aile,ikinci:behzat ç)

Başladığı günden bu yana izlerim ve çok severim. Gerçektende çok iyi bir yapım. Ali Atay,Ezgi Asaroğlu,Serkan Keskin,Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant ve hatta Cengiz Bozkurt'u buluşturan dizi adeta "Bunlar olmadan dizi olmaz." dedirtiyor insana. Gerçektende rollerine o kadar iyi hazırlanıyorlarki yani onlardan başkası olsa onların yerini dolduramaz gibisine geliyor İnsanın. Geniş Aile gibi beğenerek, izlediğim başarılı yapımdır Leyla ile Mecnun dizisi. Kendilerini buradan tebrik etmek lazım. Geniş Aile gibi absürd komedi ve gerçektende iyi.

Son düzenleme:
her bölümünü izledim İsmail abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hoop naptıın eyi nabam sen naptın. :D:D:D (Gülmediğiniz bir bölümü olamaz.) :)

Geniş Aile'yle kıyaslandığında sevmediğim, Geniş Aile'den sonra en sevdiğim dizi. Zaten bunlar dışında pek dizi izlemiyorum şu sıralar. :)

çok çocukca ama geniş aileyle kıyaslandığı için bir türlü sevemediğim ve bana göre bir geniş aile değil geniş ailenin ilk senesi her türlü yener

Şu an tekrarını izlediğim 27. bölümüyle Prenses Perfinya seviyesine düşen dizi. Tamam her şey iyi güzel de absürtlüğün de bir sınırı olmalı :)

dizinin beğenisi 30 bölüm olmadan bitmeye başlamış:)
ilk 20 bölümü gerçekten süperdi ama çok abarttılar maalesef:)

Yanlış anlaşılma olmasın dizi hala çok güzel. Ben hala beğenerek izliyorum ama sadece 27.bölüm hiç ama hiç olmamış :)

Her hafta hiç kaçırmadan izlediğim şuandaki en favori dizim gerçekten çok komik ve eğlenceli bir dizi.

Nazar değmesin, oyuncu değişiklikliklerine rağmen hala çok iyi gidiyorlar. Hatta oyuncu değişiklikleri yeni konular kazandırdı diziye daha bile iyi oldu :)