- Reaksiyon puanı
- 114,038
- Puanı
- 1,060
Herkes benle tanıdı. Üstüne alma sjsjjsjs
Herkes benle tanıdı. Üstüne alma sjsjjsjs
Teyzelerden nefret ediyorum demek sen tanıttın...Herkes benle tanıdı. Üstüne alma sjsjjsjs
Sen nefret ediyorsun diye galerimden silip artık paylaşmıyordum amaTeyzelerden nefret ediyorum demek sen tanıttın...
Vay be duygulandımSen nefret ediyorsun diye galerimden silip artık paylaşmıyordum ama
İlk zamanlar baya da atıyordum her tarafa halbuki. Unutulmuşuz demek... Paramparçayım...Herkes benle tanıdı. Üstüne alma sjsjjsjs
Artık atmıyorum. Yeniden senin olsun ve evet ilk sende görmüştüm. İnkar edememİlk zamanlar baya da atıyordum her tarafa halbuki. Unutulmuşuz demek... Paramparçayım...
Hadi abi hadi seni gibi'ye alalım...Aman ne büyük gelişme
Ya olaya madem böyle olabiliyordu diye bakmamak lazım. Buna bile bence zorla ikna olmuşlardır. Ki Burak Aksak zaten bol bol gönderme yapıyordu senaryoda bununla ilgili. Ki sanmıyorum ki ben sette ara sıra bu konu gündeme gelmesin. Adamlar artık seyirciyi de kıramayıp en sonundan aynı sahnede yer almayı kabul etmiştir. Ki bence her ne kadar bu durumdan mutlu olup olmamaları 2 3 kare ile anlaşılmasa da bence bu iki üstat bir şekilde barışacaklardır da. Tabi ki eskisi gibi can ciğer olmaları zordur ama muhakkak barışmaları da olacaktır. Ayrıca dizideki hikayede de kullanılabilir bu durum. Erdal'la İskender'in küs olmaları üzerinden bol bol goygoy yapılabilir ve senaryo da çıkabilir. Zamanında çıkmıştı da ama gerçekten küs oldukları için daha etkileyici de işlenebilir bu durum, hatta adamları barıştırma yöntemi olarak bile kullanılabilir...Barışmadıkları da zaten şu fotoğraftan belli zaten.
Ben zaten barışma olayının olduğuna ikna olmamıştım.
Her şeyi geçtim, madem böyle olabiliyordu, neden bunca zaman beklediler? Dördüncü sezonda olmadı, bari beşinci sezonda olsaydı sahneleri. Böyle olabiliyorsa dalga geçmek gibi oluyor.
Madem destan yazacaktın ne diye spoiler a alıyorsun ?...Normalde bu sezon bekliyordum ama artık daha fazla baskılara dayanamayıp yan yana gelmişler... Sonunda be kardeşim, sonunda... 5. sezon çok iyiydi ve 6. sezon için şimdiden Exxen'in en iyi sezonu olma iddiası bu resimlerle birlikte düşünülmeye başlandı bile... Bu dünyada güzel şeyler de olabiliyormuş demek ki...
------
Hadi abi hadi seni gibi'ye alalım...
------
Ya olaya madem böyle olabiliyordu diye bakmamak lazım. Buna bile bence zorla ikna olmuşlardır. Ki Burak Aksak zaten bol bol gönderme yapıyordu senaryoda bununla ilgili. Ki sanmıyorum ki ben sette ara sıra bu konu gündeme gelmesin. Adamlar artık seyirciyi de kıramayıp en sonundan aynı sahnede yer almayı kabul etmiştir. Ki bence her ne kadar bu durumdan mutlu olup olmamaları 2 3 kare ile anlaşılmasa da bence bu iki üstat bir şekilde barışacaklardır da. Tabi ki eskisi gibi can ciğer olmaları zordur ama muhakkak barışmaları da olacaktır. Ayrıca dizideki hikayede de kullanılabilir bu durum. Erdal'la İskender'in küs olmaları üzerinden bol bol goygoy yapılabilir ve senaryo da çıkabilir. Zamanında çıkmıştı da ama gerçekten küs oldukları için daha etkileyici de işlenebilir bu durum, hatta adamları barıştırma yöntemi olarak bile kullanılabilir...
Spoiler değil ki bu, arka arkaya yazılan mesajlarda gelen şekil...Madem destan yazacaktın ne diye spoiler a alıyorsun ?...
Yapımcısı dediğin kişi kim?
Neticen yiyorsa alenen yazsana...Spoiler değil ki bu, arka arkaya yazılan mesajlarda gelen şekil...
İkisini de izliyorum sıkıntı yok benim içinNormalde bu sezon bekliyordum ama artık daha fazla baskılara dayanamayıp yan yana gelmişler... Sonunda be kardeşim, sonunda... 5. sezon çok iyiydi ve 6. sezon için şimdiden Exxen'in en iyi sezonu olma iddiası bu resimlerle birlikte düşünülmeye başlandı bile... Bu dünyada güzel şeyler de olabiliyormuş demek ki...
------
Hadi abi hadi seni gibi'ye alalım...
------
Ya olaya madem böyle olabiliyordu diye bakmamak lazım. Buna bile bence zorla ikna olmuşlardır. Ki Burak Aksak zaten bol bol gönderme yapıyordu senaryoda bununla ilgili. Ki sanmıyorum ki ben sette ara sıra bu konu gündeme gelmesin. Adamlar artık seyirciyi de kıramayıp en sonundan aynı sahnede yer almayı kabul etmiştir. Ki bence her ne kadar bu durumdan mutlu olup olmamaları 2 3 kare ile anlaşılmasa da bence bu iki üstat bir şekilde barışacaklardır da. Tabi ki eskisi gibi can ciğer olmaları zordur ama muhakkak barışmaları da olacaktır. Ayrıca dizideki hikayede de kullanılabilir bu durum. Erdal'la İskender'in küs olmaları üzerinden bol bol goygoy yapılabilir ve senaryo da çıkabilir. Zamanında çıkmıştı da ama gerçekten küs oldukları için daha etkileyici de işlenebilir bu durum, hatta adamları barıştırma yöntemi olarak bile kullanılabilir...
Iskender komada Erdali görür. Bu da görüntüleri.İkisini de izliyorum sıkıntı yok benim için
Siyah bere takan İskender olmaz ayrıca siyah siyah giymiş Yavuz gibi. İskender dediğin renkli kareli bere takar bu da dipnot olsun...
Ne yazayım, ne anlatıyorsun burada hiç anlamadım...Neticen yiyorsa alenen yazsana...
Leyla ile Mecnun izlemeyi hak etmek diye bir şey var... 'O' muazzam bölümlere 5 puan, 6 puan, 7 puan verirsen, izleme abi hadi git GİBİ izle derler...İkisini de izliyorum sıkıntı yok benim için
Siyah bere takan İskender olmaz ayrıca siyah siyah giymiş Yavuz gibi. İskender dediğin renkli kareli bere takar bu da dipnot olsun...
5 küsür verdiğim bir bölüm vardı galiba hatırlamıyorum sjsjsj Genel puanlarım 7-8 arası genelde ki olması gereken buNe yazayım, ne anlatıyorsun burada hiç anlamadım...
Leyla ile Mecnun izlemeyi hak etmek diye bir şey var... 'O' muazzam bölümlere 5 puan, 6 puan, 7 puan verirsen, izleme abi hadi git GİBİ izle derler...
Bak bak puana bak... Leyla ile Mecnun'un herhangi bir bölümüne 5 vermek... Exxen olsun olmasın ayıp be kardeşim... Geçen sezonu neyse ben biraz duygusal yaklaşıp yüksek vermiş olabilirim ki yine çok kaliteli bölümleri vardı ama bu sezon gerçekten çok iyiydi... Olması gereken 7-8 bandında puan vermek kabul edilemez... Trt bölümlerinden farkı yok bu sezondaki minimum 5 6 bölümün... Yani evet hak ediyor...5 küsür verdiğim bir bölüm vardı galiba hatırlamıyorum sjsjsj Genel puanlarım 7-8 arası genelde ki olması gereken buBen arada TRT bölümlerini de izliyorum sıcak yani o bölümler bende bu bölümlere senin gibi 9-10 verirsem onlara 10-11 vermem lazım...
Ayrıca hadi git Gibi izle çıkışın olmuyor sjsjsj Çocuklar Duymasın izliyorum sanki son yılların en kaliteli işlerinden birini izliyorum inadı bırak sen de izle bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?