Maskeli Fedai
Favori Üye
Biz olmazsak forum çöker be.. @SherlockSen ve ekürin gibi.
Biz olmazsak forum çöker be.. @SherlockSen ve ekürin gibi.
Buraya da bırakalım aynı tepkiyi
Bi an Ezgi Asaroğlu sette görüldü diye bi heyecanla kalbim durarak konuya girdim… ama bu da olumlu, nihayet Yani. En önemlisi Erdal Bakkalın ölmemiş olması. Zaten üstüne katarak ilerliyordu dizi, bu sezon çok daha efsane olacaktır.
Elbet bir gün Ezgi Asaroğlu haberini de göreceğiz, o gemi gelecek… @Cervantes
@MEnes gel kanka, bayram edelim. En çok biz yakınırdık bu konuyla ilgili kendi aramızda.
Şu Gibi'nin son iki bölümünü izleyeyim de buraya başlayayım.
Bende senle aynı durumdayım, konuya hakiki "Leyla" gerçekleşti sanıp uçtum...
Neyse,Teselli ikramiyesi diyelim... @MEnes
Aynı sahnede yer alsınlar da gerisi kendilerinin bileceği iş.Çıkan haberde "Kanal, yapımcı ve oyuncu arkadaşlarından gelen ısrar nedeniyle Cengiz Bozkurt, Taylan’la aynı sahnede oynamayı kabul etti" yazıyor yani barışma durumu yok sanırım haberiniz olsun.
Çıkan haberde "Kanal, yapımcı ve oyuncu arkadaşlarından gelen ısrar nedeniyle Cengiz Bozkurt, Taylan’la aynı sahnede oynamayı kabul etti" yazıyor yani barışma durumu yok sanırım haberiniz olsun.
Don Kişot, haberi neden eksik yazıyorsun?Aynı sahnede yer alsınlar da gerisi kendilerinin bileceği iş.
Haberde eksiklik yok ki.Don Kişot, haberi neden eksik yazıyorsun?
O vakit @Aserat konuya gerekeni yapmış.Haberde eksiklik yok ki.Ben barıştılar diye açmadım konuyu, sadece set arkasında da yan yana görünce buzları eritmişler galiba diye yorum yaptım konuya.@Aserat'ın attığı yazı B. Altuntaş'ın yaptığı haberden. Ben konuyu açarken B. Altuntaş konuyla ilgili bir haber yapmamıştı.
Yahu olması gereken şey olmuş işteYeni sezon için düşük puanlar yükleniyor.@Araf
Yeni sezonda izlemeyi düşünmüyorum benYeni sezon için düşük puanlar yükleniyor.@Araf
Neden ara veriyorsun peki?Yeni sezonda izlemeyi düşünmüyorum benilerde final olunca belki bakarım
Araya girip yazmak istedim
Çıkan haberde "Kanal, yapımcı ve oyuncu arkadaşlarından gelen ısrar nedeniyle Cengiz Bozkurt, Taylan’la aynı sahnede oynamayı kabul etti" yazıyor yani barışma durumu yok sanırım haberiniz olsun.
Barışmadıkları da zaten şu fotoğraftan belli zaten.Kamera arkasında da bir araya geldiklerine göre aradaki buzları eritmişler galiba.@Tolstoyevski @Araf @Dosi @MEnes @MasacRE @mesmeso @12.Adam @bazinga @xdragxx
Ekli dosyayı görüntüle 115913
Ben zaten barışma olayının olduğuna ikna olmamıştım.İstemeye istemeye gibi sanki, yüzlerinde öyle bir ifade var. Cengiz Bozkurt istemeye istemeye yeniden kabul etmeye başlamış da, bir yandan da pişman oluyor gibi. Ahmet Mümtaz Taylan da "benim onunla sorunum yok" moduna girmiş ama içten içe de ona karşı öfkesi var gibi. Karakterlerini canlandırırken bütün bunları unutsunlar yeter.
Her Cuma, önce Gibi, hemen ara vermeden ardından onu izlerken verdiği keyfin uçurum farkını görünce ertelemeye karar verdimNeden ara veriyorsun peki?
İlkkanım benim beHer Cuma, önce Gibi, hemen ara vermeden ardından onu izlerken verdiği keyfin uçurum farkını görünce ertelemeye karar verdim
@xdragxx
Yeni sezonda kıyaslama yapmana gerek kalmayacak çünkü Leyla ile Mecnun'un yeni sezonu Nisan - Mayıs gibi gelecek ama Gibi'nin yeni sezonu geç gelir. Çünkü Gibi'nin yeni sezon çekimleri bile başlamadı.Her Cuma, önce Gibi, hemen ara vermeden ardından onu izlerken verdiği keyfin uçurum farkını görünce ertelemeye karar verdim
@xdragxx
Exxen'e üye misin ?Yeni sezonda kıyaslama yapmana gerek kalmayacak çünkü Leyla ile Mecnun'un yeni sezonu Nisan - Mayıs gibi gelecek ama Gibi'nin yeni sezonu geç gelir. Çünkü Gibi'nin yeni sezon çekimleri bile başlamadı.
Oraları karıştırma.Exxen'e üye misin ?
Aksine varlığınız forumu çökertiyor.Biz olmazsak forum çöker be.. @Sherlock
Kaşınma kütük...
Teyzeleri foruma getiren kişi benim yalnız @Dosi değil@Dosi'nin gifini kullanmış reis.
Barışıp barışmamaları çok da umurumda değil açıkçası. Aynı sahnede oynasınlar yeter benim içinÇıkan haberde "Kanal, yapımcı ve oyuncu arkadaşlarından gelen ısrar nedeniyle Cengiz Bozkurt, Taylan’la aynı sahnede oynamayı kabul etti" yazıyor yani barışma durumu yok sanırım haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?