'Leyla ile Mecnun' Setinde Sürpriz Gelişme! | Exxen

Çıkan haberde "Kanal, yapımcı ve oyuncu arkadaşlarından gelen ısrar nedeniyle Cengiz Bozkurt, Taylan’la aynı sahnede oynamayı kabul etti" yazıyor yani barışma durumu yok sanırım haberiniz olsun.

Buraya da bırakalım aynı tepkiyi

Dizinin bitmesini bekleyen @Sherlock ve @Maskeli Fedai'ye büyük şok!
@MEnes gel kanka, bayram edelim. En çok biz yakınırdık bu konuyla ilgili kendi aramızda.
Şu Gibi'nin son iki bölümünü izleyeyim de buraya başlayayım.
Bende senle aynı durumdayım, konuya hakiki "Leyla" gerçekleşti sanıp uçtum...

Neyse,Teselli ikramiyesi diyelim... @MEnes

Çıkan haberde "Kanal, yapımcı ve oyuncu arkadaşlarından gelen ısrar nedeniyle Cengiz Bozkurt, Taylan’la aynı sahnede oynamayı kabul etti" yazıyor yani barışma durumu yok sanırım haberiniz olsun.
Aynı sahnede yer alsınlar da gerisi kendilerinin bileceği iş.

Reactions: Cervantes
Don Kişot, haberi neden eksik yazıyorsun?
Haberde eksiklik yok ki.
Ben barıştılar diye açmadım konuyu, sadece set arkasında da yan yana görünce buzları eritmişler galiba diye yorum yaptım konuya.
@Aserat'ın attığı yazı B. Altuntaş'ın yaptığı haberden. Ben konuyu açarken B. Altuntaş konuyla ilgili bir haber yapmamıştı.

Reactions: Aserat and 12.Adam
O vakit @Aserat konuya gerekeni yapmış.

Reactions: Cervantes

Kamera arkasında da bir araya geldiklerine göre aradaki buzları eritmişler galiba.
@Tolstoyevski @Araf @Dosi @MEnes @MasacRE @mesmeso @12.Adam @bazinga @xdragxx
Ekli dosyayı görüntüle 115913
Barışmadıkları da zaten şu fotoğraftan belli zaten.

Ben zaten barışma olayının olduğuna ikna olmamıştım.

Her şeyi geçtim, madem böyle olabiliyordu, neden bunca zaman beklediler? Dördüncü sezonda olmadı, bari beşinci sezonda olsaydı sahneleri. Böyle olabiliyorsa dalga geçmek gibi oluyor.

Her Cuma, önce Gibi, hemen ara vermeden ardından onu izlerken verdiği keyfin uçurum farkını görünce ertelemeye karar verdim

@xdragxx
İlkkanım benim be

Ben senin yerinde olsam zaten Exxen bölümlerini izleyeceğime trt bölümlerini izlerdim arada sırada...

Reactions: Dosi
Her Cuma, önce Gibi, hemen ara vermeden ardından onu izlerken verdiği keyfin uçurum farkını görünce ertelemeye karar verdim

@xdragxx
Yeni sezonda kıyaslama yapmana gerek kalmayacak çünkü Leyla ile Mecnun'un yeni sezonu Nisan - Mayıs gibi gelecek ama Gibi'nin yeni sezonu geç gelir. Çünkü Gibi'nin yeni sezon çekimleri bile başlamadı.

Reactions: Dosi and 12.Adam
Kaşınma kütük...
------

@Dosi'nin gifini kullanmış reis.
Teyzeleri foruma getiren kişi benim yalnız @Dosi değil

------

Barışıp barışmamaları çok da umurumda değil açıkçası. Aynı sahnede oynasınlar yeter benim için