'Leyla ile Mecnun' Setinde Sürpriz Gelişme! | Exxen

Cervantes

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,844
Puanı
600
1640905015365.png

Leyla ile Mecnun setinde izleyicileri sevindirecek bir gelişme yaşandı!

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un 6. sezon çekimlerinde büyük bir sürpriz yaşandı. Dizide Erdal Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt ve İskender karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan'ın araları bozuk olduğu için aynı sahnede yer almayı kabul etmiyorlardı. Nihayet iki oyuncu ikna edildi ve Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan yıllar sonra aynı sahnede yer almayı kabul ettiler.
IMG_20220315_145224.jpg
20220315_143903.jpg

Bi an Ezgi Asaroğlu sette görüldü diye bi heyecanla kalbim durarak konuya girdim… ama bu da olumlu, nihayet Yani. En önemlisi Erdal Bakkalın ölmemiş olması. Zaten üstüne katarak ilerliyordu dizi, bu sezon çok daha efsane olacaktır.

Elbet bir gün Ezgi Asaroğlu haberini de göreceğiz, o gemi gelecek… @Cervantes

Şu Gibi'nin son iki bölümünü izleyeyim de buraya başlayayım.

Kamera arkasında da bir araya geldiklerine göre aradaki buzları eritmişler galiba. :Z @Tolstoyevski @Araf @Dosi @MEnes @MasacRE @mesmeso @12.Adam @bazinga @xdragxx
Ekli dosyayı görüntüle 115913
İstemeye istemeye gibi sanki, yüzlerinde öyle bir ifade var. Cengiz Bozkurt istemeye istemeye yeniden kabul etmeye başlamış da, bir yandan da pişman oluyor gibi. Ahmet Mümtaz Taylan da "benim onunla sorunum yok" moduna girmiş ama içten içe de ona karşı öfkesi var gibi. Karakterlerini canlandırırken bütün bunları unutsunlar yeter.

Bi an Ezgi Asaroğlu sette görüldü diye bi heyecanla kalbim durarak konuya girdim… ama bu da olumlu, nihayet Yani. En önemlisi Erdal Bakkalın ölmemiş olması. Zaten üstüne katarak ilerliyordu dizi, bu sezon çok daha efsane olacaktır.

Bende senle aynı durumdayım, konuya hakiki "Leyla" gerçekleşti sanıp uçtum...

Neyse,Teselli ikramiyesi diyelim... @MEnes

Ezgi Asaroğlu'nun yerinde olsam, hayatta kabul etmezdim. Leyla ile Mecnun ekibinin yaptığı hatalardan birisidir, kökten hallettiler meseleyi, sahip çıkmak yerine. Tabii arka planı tam olarak bilemiyoruz ama ne yazık ki durum böyle. Üç oyuncuyu birden çıkardılar kadrodan, daha sonra sıfır hikaye. Asuman Dabak mesela kızgındı gönderme meselesi yüzünden, geçti. Ahmet Mümtaz Taylan ile Cengiz Bozkurt küstü, geçti bir şekilde ya da geçer bir şekilde. Ezgi Asaroğlu ise kırgın, kırgınlık öyle kolay kolay geçmiyor. Tabii teklif götüren de olmamıştır. Yine de bir "Yalan" ile Ezgi Asaroğlu'nun sesini duyabildik.

İstemeye istemeye gibi sanki, yüzlerinde öyle bir ifade var. Cengiz Bozkurt istemeye istemeye yeniden kabul etmeye başlamış da, bir yandan da pişman oluyor gibi. Ahmet Mümtaz Taylan da "benim onunla sorunum yok" moduna girmiş ama içten içe de ona karşı öfkesi var gibi. Karakterlerini canlandırırken bütün bunları unutsunlar yeter.
Aynen öyle. Özel hayatlarında ne yaşadıkları kendilerini ilgilendirir ama dizide bunca zaman yan yana gelmek istememeleri bile izleyiciye büyük saygısızlıktı. İki usta ismin kendilerine yakışmayan bu hareketten vazgeçmesi ve tekrardan Erdal- İskender sahnesi izleyebilecek olmak asıl beni mutlu eden.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf
Aynen öyle. Özel hayatlarında ne yaşadıkları kendilerini ilgilendirir ama dizide bunca zaman yan yana gelmek istememeleri bile izleyiciye büyük saygısızlıktı. İki usta ismin kendilerine yakışmayan bu hareketten vazgeçmesi ve tekrardan Erdal- İskender sahnesi izleyebilecek olmak asıl beni mutlu eden.
Dördüncü ve beşinci sezonu emekleme sezonu sayabiliriz aslında, her şey yarım yamalaktı. Bazen tam iyi gidiyorken, bazen tökezlemeye başlıyordu. Altıncı ve yedinci sezonlarda koşmaya başlayacak dizi, küslükler vs. bitmiş olacak. Bu kez olacak gibi.

Rüyamızda görürüz anca 😅😅

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski