Leyla ile Mecnun Sene Sonunda Bitecek mi?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,352
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
TRT 1'de bu yıl üçüncü sezonu yayınlanan ve gençler arasında fenomen olmayı başaran Leyla ile Mecnun dizisini sevenlere müjde var. Geçtiğimiz aylarda dizinin bu sezon yayınlanacak olan 99. bölümün ardından final yapacağına dair haberler çıkmıştı ve dizinin sene sonunda bitmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Bu iddiaların kaynağı ise ünlü televizyon yorumcusu Mesut Yar idi.

Geçtiğimiz akşam Mesut Yar'ın "Burada Laf Çok" adlı programına katılan dizi oyuncularından Osman Sonant yaptığı açıklamada dizinin 99. bölümde bitmesi gibi bir şeyin söz konusu olmadığını, böyle bir şeyin bir ara gündeme geldiğini fakat şu an geçerliliği olmadığını söyledi. Yapılan bu açıklamaya bakılırsa dizinin gelecek sene için de önünün açık olduğunu söyleyebiliriz...

20 dk olmadi 40 dklık olsa benim içinde fenomen olurdu..Arada bir izlerdim düzenli izlediğimde sanki bi öncek bölümün aynısı gibi sahneleri olması sıkıyor..

benim tarzım değil izleyemiyorum

izleyenleride çok çok azalmış gibi eskiden bahsi çok geçerdi şimdi yokları oynuyor

yani bitsede olur kısaca

Herseyin tadinda birikilmasi lazim.

Bu habere sevindim. Bu sezon biteceğine dair haberler vardı ve belki de bitmeyecek. En azından 100 bölümü geçecektir diye düşünüyorum.

TRT 1 desteklediği sürece devam eder.

Yeterki anlaşsınlar.