'Leyla ile Mecnun' Kaç Sezon Sürecek? | Exxen

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
arilx4z.jpg

Leyla ile Mecnun, kaç sezon sürecek?

Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü'nün oturduğu, senaryosunu Burak Aksak'ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Deniz Işın ve Osman Sonant'ın yer aldığı dizinin yeni sezonun yılbaşında yayınlanması bekleniyor.

Öte yandan, yıllar sonra eski kadrosu ile geri dönen ve ocak ayında üçüncü sezon çekimleri başlayacak olan dizinin, ilgi görmeye devam ettikçe çekileceği ve 60 bölüme (6 sezon) tamamlanması planlandığı öğrenildi.

Leyla ile Mecnun, yeni sezonuyla yakında Exxen'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Başka dizi tutturamıyorlar zaten, yer aldıkları dizilerin bölüm sayısı ve sezon sayısı ortada. O nedenle Leyla ile Mecnun ile yola devam etmek mantıklı karar.

6 sezon 60 bölüm olayı saçma olmuş. Karakterler zaten yaşlanıyor şimdiden bile sırıtıyo bu durum onun yerine 3 sezon sürse ve sezonlarda daha çok bölüm olsa daha iyi.

• Beğendim
Reactions: Cervantes
6 sezon olur diye düşünmemiştim ama bölüm sayıları 10 olduğu sürece her bölüm 45 - 50 dk bandında gideceği sürece toplam 60 bölüm L&M hikayesini tamamlamak için oldukça makul gözüküyor. Tüm bunlara rağmen 10 bölüm olmaya devam edeceğini anladık da en azından bölüm süreleri 60 - 70 dk bandına çıksın be kardeşim... Neyse Aralık oldu en azından 1 - 1.5 ay içerisinde 2. sezonun nasıl olacağını göreceğiz...

6 sezon 60 bölüm olayı saçma olmuş. Karakterler zaten yaşlanıyor şimdiden bile sırıtıyo bu durum onun yerine 3 sezon sürse ve sezonlarda daha çok bölüm olsa daha iyi.
3. sezon çekimlerine Ocak ayında başlıyorlarmış. Bu gidişle 2 seneye kalmaz tamamlarlar zaten 6 sezonu. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yuh Acun yuh gözünü toprak doyursun. :A Bu kadar seri üretim kafasıyla yapılan işten hayır mı gelir. Gerçi ekip TRT dönemlerinden alışkındır uzun süre yazıp çekip oynamaya ama dijitalde bu kadar aceleye ne gerek var.

6 değil 60 sezon bile sürdürür, Macun bu uzatmayı sever. :A