Leyla ile Mecnun Finali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,350
Puanı
1,060
Ben De Özledim'in ilk bölümünün son 3 dakikası Leyla ile Mecnun finaline ayrıldı.

Bu 3 dakika öyle bir 3 dakikaydı ki dizi sosyal medyada günün en çok konuşulan dizisi oldu. Bu 3 dakikada çoğu seyircisini ağlatan Burak Aksak nasıl bir senarist olduğunu da göstermiş oldu. Aslında Mecnun'un her gününde olaylar olmuyormuş bunlar aslında çok değişik şeylermiş.

Neyse ben daha fazla konuşup saçmalayım da videoyu izleyin siz. :(

@OzaN @XanTier @Arslan Bey @

İşte Leyla İle Mecnun'un Yayınlanmayan Finali!
Burak Aksak’ın final senaryosuna göre; aslında Mecnun geçirdiği kaza sonucu yatağa mahkum oluyor. Annesi terk ediyor. Mecnun’a babası bakıyor.​

Aslında dizi boyunca Kireçburnu’nda yaşanan olaylar Mecnun’un zihninde canlandırdığı olaylardan ibaret.​

Final senaryosunda İsmail abi aslında bir japon balığı, Yavuz pencereden sarkan ağaç dalı, Ak Sakallı Dede eve gelen doktor, Erdal Bakkal tuzluk, Leylalar ise Mecnun’un ilkokulda aşık olduğu kız. Leyla’nın sürekli değişmesinin sebebi ise, Mecnun’un TV’de izlediği dizilerdeki kızları gözünde canlandırması.

Burak aksak tam kafa bulmuş L&M Seyirciyle. tuzlugu bakkal erdala benzemesinden yemiş milleti resmen))) diğer karakterler nasıl oluştu sonra Leyla'nın nasıl değiştiğini biliyoruz kavga etmeseler değişmeyecekti)) . Senaryonun bir kuralı vardır Filimde boşluk varsa onun üzerine yat asla seyirciye izah etme burak akasak dizidideki aksaklıkları saçma senaryosuyla açıklayarak leyla ile mecnunu yemistir))) dizinin filim olması imkansız hale geldi

Finali izledim ama annesinin terk etmesi bana saçma geldi. Annenin oğlu hasta diye onu terk etmesi hiç inandırıcı değil. Hele ki, ilk bölümlerini izlemiştim, eğer ordaki anneyse imkansız. :)

Finali izledim ama annesinin terk etmesi bana saçma geldi. Annenin oğlu hasta diye onu terk etmesi hiç inandırıcı değil. Hele ki, ilk bölümlerini izlemiştim, eğer ordaki anneyse imkansız. :)
Çoğu yer saçma mesala diyorki leylarin değişmesini Dünyası oda kadar peki diğer karakterler nerden geldi odaya. Değin gibi annenin terk etmesi saçma üstelik anne de diziden anlasamadigi için ayrıldı. Dizideki tüm problemleri kendi senaryosu gibi anlatmaya kalkmış

Ben de Özledim'de gösterilen o kısacık sahne bile yeteri kadar duygusaldı bir de normal finalini izlesek nasıl olurdu acep :(

Çoğu yer saçma mesala diyorki leylarin değişmesini Dünyası oda kadar peki diğer karakterler nerden geldi odaya. Değin gibi annenin terk etmesi saçma üstelik anne de diziden anlasamadigi için ayrıldı. Dizideki tüm problemleri kendi senaryosu gibi anlatmaya kalkmış

Mecnun herşeyi kendi kafasında kurguluyor.Orada dünyası oda kadar demesi tüm tanıdığı yakın kişiler bir odanın içinde toplanmış yani onun dünyası oda kadar demiş ama canlandırdığı şeylerin hepsi kafasında.Hayal etmenin ve kurgulamanında sonu yoktur.Heleki yatağa bağımlı halde hiçbir şey yapmadan yatıyorsan.

Yavuz olayı,Kaan olayı,İsmail olayı gayet mantıklı.Dizideki problemleri kendi lehine çevirmiş adam.Bunun neresi saçma?

mecnun diğer karakterleri kafasında canlandırdıysa demek

Neresi saçma ? 3 dakkada anlatılmış işte. TRT izin vereydi detaylı bir şekilde izleseydik keşke.

Mecnun herşeyi kendi kafasında kurguluyor.Orada dünyası oda kadar demesi tüm tanıdığı yakın kişiler bir odanın içinde toplanmış yani onun dünyası oda kadar demiş ama canlandırdığı şeylerin hepsi kafasında.Hayal etmenin ve kurgulamanında sonu yoktur.Heleki yatağa bağımlı halde hiçbir şey yapmadan yatıyorsan.

Yavuz olayı,Kaan olayı,İsmail olayı gayet mantıklı.Dizideki problemleri kendi lehine çevirmiş adam.Bunun neresi saçma?
Izlemedim mi hacı her karakterin bir karşılığı var adam hasta olduğu için gördüklerini yanlış anlıyor. Yanlış anlamasi için bir uyaran olmalı meselâ bakkal erdala tuzlugu benzetiyor peki diğer karakterler nasıl oluştu

Izlemedim mi hacı her karakterin bir karşılığı var adam hasta olduğu için gördüklerini yanlış anlıyor. Yanlış anlamasi için bir uyaran olmalı meselâ bakkal erdala tuzlugu benzetiyor peki diğer karakterler nasıl oluştu

Televizyon izleyip onu algılayabiliyor ve sürekli başka leylaya aşık oluyor.Peki televizyonda hiç o diğer karaterler gibi adamlar çıkmıyor mu karşısına ve onlardan etkilenmiyor mu? :)

mecnun diğer karakterleri kafasında canlandırdıysa demek
Kafasından uydurmasi için mecnunun bir şeye benzetmesi lazım adam hayal kurmuyor hayal kuracak kadar beyni yok zati)) neye benzetti okadar karakteri. Ki kalıcı karakterler o odada olması lazım bi de

Kafasından uydurmasi için mecnunun bir şeye benzetmesi lazım adam hayal kurmuyor hayal kuracak kadar beyni yok zati)) neye benzetti okadar karakteri. Ki kalıcı karakterler o odada olması lazım bi de

Hayal kuracak kadar beyni yoksa nasıl Burak Aksak: "biz hep mecnunun kafasından geçenleri anlattık." diyor.Hem sana illa birşeye benzetmesi gerekiyor demiyor ki adam.Sen kendi kendine çıkarmışsın bunları.:)

Televizyon izleyip onu algılayabiliyor ve sürekli başka leylaya aşık oluyor.Peki televizyonda hiç o diğer karaterler gibi adamlar çıkmıyor mu karşısına ve onlardan etkilenmiyor mu? :)
Allah aşkına iyice izleyip yorum yazın yahuu. Kızlar değişiyor neden çünkü diğer diziye geçiyor yada dizi bitiyor. Geçici karakterler diziden alınma kalıcı karakterler o odanın içinde. Burak aksak düşünmüş dizideki aksaklıkları nasıl Finale bağlarım bunu bulmuş çoğu kişiyi kandirdigina göre kötü değil ama hatalı Final özellikle kızları ve anneyi aciklamiyacakti onların diziyle sorunu olduğu için yani önceden planlanmamis bir şekilde ayrıldılar onları boş bırakıp diğer karakterleri aciklamliydi

Hayal kuracak kadar beyni yoksa nasıl Burak Aksak: "biz hep mecnunun kafasından geçenleri anlattık." diyor.Hem sana illa birşeye benzetmesi gerekiyor demiyor ki adam.Sen kendi kendine çıkarmışsın bunları.:)
Ya hacı gördüğünü de mi görmüyon))) mecnun felçli hiç birseyi gerçekçi algilayamiyor böyle birinin hayal kurması bile İmkansız ya neyse.. Burak aksak uydurmus ışte ve eksik uydurmus Lost'un finali gibi yarım yamalak olmuş)))) Ha bazı felcliler süper zeka oluyor ama onlar beyinden sakat değil gerçekleri ayırt edebiliyor..

evet balık tuzluk gölge babası hepsi odada zaten
Diğer kalıcı karakterler nerde neye benzetmis onca karakteri yoksa sadece bende özledim dizisindekileri mi hatırlıyor mecnun))) diğer oyunculara silip atmışlar işte))) bu Final bende özledim dizisini patlatmak için uydurulmus işte)))

Son düzenleme:
ben 2. defa bir finalda ağladım :( 1. Aşkı memnuda olmuştu :T 2. Leyla ile Mecnun oldu çok üzüldüm ya ağladım o kadar komedi hepsi hayelmiş sadece :T :T

video izleyince aslında bazıları mantıklı geldi bana sonu
trt keşke final bölümüne izin verseydi ortaya daha güzel bir iş çıkardı....