Leyla ile Mecnun Finali Önceden Mi Yazıldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında tam anlamıyla finalin bu şekilde olacağını düşünmüyorum ama bu alternatif finallerdendi. Burak Aksak final konusunda alternatiflerin olduğunu söylemişti. Belki böyle, belki de daha farklı bitecekti. Bunu bilemeyiz ama yine de dizideki görüntülerin birçoğu finali doğrular nitelikte.

Bence finali genel olarak kafasında vardır, Mecnun'un hastalığı falan, ama yavuz'un ağaç olması falan sonradan giydirilen kılıflardır.

Bir de Behzat Ç. olayı da bu olayı doğrular nitelikte. Televizyona bakmıştır ve olayları böyle hayal etmiştir. Bunu da final sahnesine bağlayabiliriz.

Bir de Behzat Ç. olayı da bu olayı doğrular nitelikte. Televizyona bakmıştır ve olayları böyle hayal etmiştir. Bunu da final sahnesine bağlayabiliriz.
Ben bir ara şey düşündüm ama tabii ki saçma. :D
Cevahir=Mecnun
Bilal=Arda
Şukufe=Leyla

İlk sezonu izleyenler bilir iki dizi çok benziyordu ilk 5 bölümde.

Ben bir ara şey düşündüm ama tabii ki saçma. :D
Cevahir=Mecnun
Bilal=Arda
Şukufe=Leyla

İlk sezonu izleyenler bilir iki dizi çok benziyordu ilk 5 bölümde.

Bende öyle düşünüyordum. Bunları daha da açabiliriz aslında. :D Her ikisi de başkaydı ama. :)

Dizinin finalinin bende önceden belli olduğuna eminim. Sosyal medyada deli gibi takip edilen ve çokça konuşulan bir dizinin finalini belirlememiş olmaları saçma olurdu zaten. Elbette ufak tefek değişiklikler rötuşlar olmuştur. Ben de finalin bir çok konuyu mantığa büründürmüş olduğuna inanıyorum. Dizi içindeki bir çok detayda bunu gösteriyor zaten. Ben çok beğendim. En azından bu güne kadar izlediğim bir çok dizinin finaliyle kıyaslarsam hayal kırıklığı yaratmadığını söyleyebilirim. Pakize yani anne karakterinin çokta bir etkisi olmadı zaten bu yüzden bu mevzuda konuşmakta gereksiz. Emeği geçenleri tebrik edeirm.

O yüzden yavuzun sevgilililerinin isimleri Eylül ve Nisan'dı. Ayrıca bu yüzden Yavuz her zaman siyah giyiniyordu ağaç gölgesinden dolayı Mecnun'un bir bölümde pamuk prenses ve 7 cüceleri bilmemesi de anlam kazandı Erdal bakkal tuzluk Nurten karabiber çocukları da yumurta İsmail abi ve mecnunun uzaktan uzağa konuşması da anlam kazandı İsmail Abinin pullu pullu giyinmesi de balık pullarını bağdaştırıyor İskender babanın sürekli vurdurduğu arabalarda mecnunun tekerlekli sandalyesi.

Facebook Bende Özledim Fan sayfasindan alintidir .

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy