Leyla ile Mecnun Finali Önceden Mi Yazıldı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,457
Puanı
1,060
Bugün forumda baya tartıştık. Bir kısım bu final daha önceden yazıldı derken bazı arkadaşlarımız finalin çakma olduğunu ve sonradan düşünüldüğü söylendi ama final aslında çok önceden düşünülmüştü.

İsmail Abi balık olduğu için allı pullu giyinmesi bir delil. Yavuz'un hep kara giyinmesi de ağaç gölgesi olduğu içindir. Ama bir ayrıntı var artık bu tamam bu final önceden kafalarda dedirtti.

Erdal Bakkal hatırlandığı gibi bir yumurtayı evladı gibi görüyordu. Erdal Bakkal tuzluğun içindeki tuzdu karısı Nurten karabiberdi ve o yumurtayı oğlu gibi görüyordu. :) Twitter ve sözlüklerde bu konu hakkında onlarca mesaj yazılıyor.

bh9lTLRIuSol9ecTSgc7veIA.jpg

fanlık böyle bişey. fancıklar burak aksak mecnun annesinin kendisine az rol yazıldı diye ayrılacagını da önceden biliyormuydu )))) yada ezginin dizidekilerle kavga edeceğininasıl önceden bilmiş)))

fanlık böyle bişey. fancıklar burak aksak mecnun annesinin kendisine az rol yazıldı diye ayrılacagını da önceden biliyormuydu )))) yada ezginin dizidekilerle kavga edeceğininasıl önceden bilmiş)))
Sadece erdal bakkala bakarak bile onceden yazildigini anlamak mumkun senin literatüründe bi bakkalin sabah akşam aşçı kiyafetiyle dolasmasinin bir tuzluga ikiz kardesi gibi benzemesinin daha mantikli bi aciklamasi varsa onu bilemicem ama. Arada sonradan yapilmis duzenlemelr tabiki vardir ama genel olarak fikrin daha onceden olusturuldugu cok belli

Sadece erdal bakkala bakarak bile onceden yazildigini anlamak mumkun senin literatüründe bi bakkalin sabah akşam aşçı kiyafetiyle dolasmasinin bir tuzluga ikiz kardesi gibi benzemesinin daha mantikli bi aciklamasi varsa onu bilemicem ama. Arada sonradan yapilmis duzenlemelr tabiki vardir ama genel olarak fikrin daha onceden olusturuldugu cok belli
özelikle tuzluga benzediği için zaten onu o röle almışlar ))))

Abi nolcak ki? Annesi diziden çıkmasa diyeceklerdeki annesi ve babası Mecnun'a baktı. :) @beyazsoy
Böyle her diziye muhalefet olmanın sebebi nedir acaba?

Kesinlikle önceden yazılmış çok akıllıca ve çok beğendim.

Diziyi izlemiyorum ama sahneyi izledim tüylerim diken diken oldu valla müthiş düşünmüşler.

Abi nolcak ki? Annesi diziden çıkmasa diyeceklerdeki annesi ve babası Mecnun'a baktı. :) @beyazsoy
Böyle her diziye muhalefet olmanın sebebi nedir acaba?
@takas zaten finalinin başka yerde esinlediğini gösterdi ve bu finalde çok yerler boşta kalıyor.. annesi ve kızları bu fianle uydurması saten büyük hata onları boş bıraksa daha sahici olur. tabi diğer karakterlerde de sorun var açıklamada

@takas zaten finalinin başka yerde esinlediğini gösterdi ve bu finalde çok yerler boşta kalıyor.. annesi ve kızları bu fianle uydurması saten büyük hata onları boş bıraksa daha sahici olur. tabi diğer karakterlerde de sorun var açıklamada
Sizin düşünceniz şu herşeyin mantıklı açıklaması olacak. Yok öyle bir şey bu yatağa mahkum kalmış bir gencin hayal düşüncesi. Herkes bi şeye benzeyecek diye bişey yok dediğim gibi Asuman Dabak diziden çıkmasa annesi babası Mecnun'a baktılar derdi oldu bitti yani. Leyla kısmı da gayet mantıklı.

Ben de önceden yazıldığını düşünüyorum. Ve Burak Aksak'ı tebrik ediyorum böyle bir final için..

Tabi bazıları her şeye laf ettiği gibi buna da laf ediyor...

Sizin düşünceniz şu herşeyin mantıklı açıklaması olacak. Yok öyle bir şey bu yatağa mahkum kalmış bir gencin hayal düşüncesi. Herkes bi şeye benzeyecek diye bişey yok dediğim gibi Asuman Dabak diziden çıkmasa annesi babası Mecnun'a baktılar derdi oldu bitti yani. Leyla kısmı da gayet mantıklı.
ben değil burak aksak mantıklı açıklama yapıyor. eger mantıklı açıklama yapıyorsa diğerleri de bu mantıga uymalı. bu final sonradan bazı benzerlikler kulanılarak oluşturulmuş. ben erdal bakkalın tuzluga benzetildiğini bunun espirisi yapıldıgını çok duydum. hakkeza ismail abininde benzetilmesi üzerine espiri yapılıyor. bu espirileri birleştirip kakalanmış

ben değil burak aksak mantıklı açıklama yapıyor. eger mantıklı açıklama yapıyorsa diğerleri de bu mantıga uymalı. bu final sonradan bazı benzerlikler kulanılarak oluşturulmuş. ben erdal bakkalın tuzluga benzetildiğini bunun espirisi yapıldıgını çok duydum. hakkeza ismail abininde benzetilmesi üzerine espiri yapılıyor. bu espirileri birleştirip kakalanmış
Bu diziyi 2-3 bölüm izleyip burada yorum yapmayın dizinin tamamını izleyenler zaten finalin önceden kurgulandığını anlar.

bence anaokulundayken pompy yazdı final senaryosunu bu hesaba göre final 15 sene önceden belliydi :)

Bana göre final ilk Leyla çıktığından beri bellidir bu da son mesajım bi daha yazmayacam unutmaya çalışıyom zaten finali. :D Ayrıca Burak Aksak öyle bir insan değil 2 sene önce verdiği röportajda final bellidir dediyse bellidir.

ama 103 bolumluk dizinin finalini 3 dakikaya sigdirmak cok anlamsiz oldu :T

Bir delil daha 1.10'dan sonrasına dikkat alpeler adlı youtube üyesi 1 ay önceden bilmiş herşeyin hayal olduğunu.

Oha yok artık dizi başlamadan finali hazırmış adamın kafasında hacı. Leyla(ilk Leyla) Mecnun'dan resim istediğinde Mecnun Leyla'ya ilkokul resmini veriyordu ve başka resmim yok diyordu bunların hiçbirisi tesadüf değil. @Arslan Bey , @HeisenBerg , @XanTier ,@legolas9900 , @yatutarsa

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy