'Leyla ile Mecnun' Final Yaptı! | Exxen

Cervantes

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,844
Puanı
600
FldXXr7aEAA1wsi.jpeg

Efsane dizi Leyla ile Mecnun final yaptı!

Efsane dizi Leyla ile Mecnun, dün yayınlanan 144. bölümüyle (7 sezon) ekran macerasını sonlandırdı. Geçtiğimiz günlerde dizinin önemli karakterlerinden Aksakallı Dede karakterini canlandıran Köksal Engür'ün vefatı sonrası dizinin devam etmeyeceği ve çekilen sezon finali bölümü ile bitirilmesine karar verildi. Ekibi yıkan bu acı kayıp olmasa dizinin 2 sezon daha sürmesi planlanıyordu.

Zamanında yayından kaldırıldıktan yıllar sonra tekrar finalsiz bitmesi cidden ilginç olmuş ama işin ucunda böyle bir neden varken bu kararın alınması gayet anlaşılır. Demek ki bu dizinin kaderinde final yapabilmek yokmuş. Köksal Engür'e tekrardan Allah rahmet eylesin. :(

Exxen elinde sadece Gibi kaldı..

Avrupada Türk takımıda kalmadı... Acun dükkanı kapar artık

4. sezon şahane gidiyor dizi eski ritmini tamamen bulmuşken bu veda olmadı. Elbette aksakallı dedenin yokluğu, Köksal Engür'ün vefatı çok üzücü ama dizi için olmazsa olmaz değildi bence bulunurdu çaresi. :(

• Beğendim
Reactions: cookies
4. sezon şahane gidiyor dizi eski ritmini tamamen bulmuşken bu veda olmadı. Elbette aksakallı dedenin yokluğu, Köksal Engür'ün vefatı çok üzücü ama dizi için olmazsa olmaz değildi bence bulunurdu çaresi. :(
Tek sebep o değil sanırım. Arka planda başka problemler de varmış herhalde bir süredir.

IMG_2424.jpeg

Tek sebep o değil sanırım. Arka planda başka problemler de varmış herhalde bir süredir.

Ekli dosyayı görüntüle 120858
Exxen tarafına sinirliydi bir süredir Burak Aksak. Hem sahnelerde kullanılan yanlış müzikler, hem montajda yapılan hatalar, hem de diziye gereken özenin gösterilmemesi konusunda. Üstüne birde böylesine önemli bir kayıp olunca bu karar kaçınılmaz oldu tahminimce.

Sebebini bilmiyorum ama bitmesine üzüldüm diyemeyeceğim. Ne yazık ki exxen de yayınlandığından beri eski tadı alamadığım ama sırf alışkanlıktan devam ettiğim bir dizi haline gelmişti. Son sezonu oldukça iyi gidiyordu eski havayı da yakalamış gibiydi.