Leyla ile Mecnun Dizisine Bir Ünlü Oyuncu Daha Katıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Felon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Felon

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,247
Puanı
560

Leyla ile Mecnun'da bu hafta sürpriz var. Geçtiğimiz aylalarda Almanya'ya giden İskender'in eşi, Mecnun'un annesi Pakize ailesinin hasretine dayanamayarak geri dönüyor. Sevdiği kadına kavuşan ve yalnızlığı sona eren İskender mutluluğu ile herkesi kıskandıracak. Annesine kavuşan Mecnun ve mahalleli ise durum karşısında oldukça şaşkındır.
Önümüzdeki pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölümde Mecnun'un annesi Pakize'yi sevilen oyuncu Özge Borak canlandıracak. Eflatun Film'in yapımcılığını sürdürdüğü TRT'nin fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un başlıca rollerinde Ali Atay, Melis Birkan, Ahmet Mümtaz Taylan, Köksak Engür, Cengiz Bozkurt , Serkan Keskin ve Osman Sonant yer alıyor.Leyla ile Mecnun pazartesi akşamı 22.05 de TRT1 de.

Tamamen saçmalık Asuman Dabak neredei Özge Borak nerede?

Özge Borak'ı çok severim ama böyle bir durumda inandırıcılık sıfır. Zaten dizi eski havasından çok uzaklaştı bu hamle sonunu hızlandırır.

İzlemiyorum Ama Bu Kız Komedi Zor

Farklı birşey olabilir. Pakize, estetik ameliyatı olmuştur ve yüzü değişmiştir. Bu olayı böyle bağlayabiliriz. Diğer türlü, Pakize'nin bu şekilde olması saçma olur. Ben bu değişime, başka bir yorum getiremiyorum. Hayırlı olsun. Özge Borak'a başarılar dilerim. Umarım uyum sağlar.

Özge Borak drama dizisinde oynamaliydi bence

Ali Atay ile Eşref Saati'nde oynamışlardı.

Bence diziye dahil olması güzel oldu ama başka bir karakterle dahil olması daha doğru olurdu. Böyle baya bir saçma olur.

Saçmalığın daniskası. Ali Atay Özge Borak'ın oğlu mu olacak

Leyla İle Mecnun'a Üvey Anne Transferi !

Trt 1 ekranlarında yayınlanan Leyla ile Mecnun
dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.
Dizide Mecnun karakterinin üvey annesini
oynayacak oyuncunun Özge Borak olacağı
açıklandı.
Üvey anne Pakize'yi canlandıracak olan Özge
Borak'lı bölümler önümüzdeki hafta yayınlanacak
olan bölümle ekranlara gelecek.

leyla mecnunu iki defa izledim bunca bölümdür, gülemedim.. sanırım bende problem var bu tarz dizileri kafam basmıyor bizde jeton geç düşüyor bu diziyi izleyipte komik bulan arkadaşları kutluyorum

ya da bu dizinin türü komedi değilde başka bişeymi orasınıda tam çıkaramadım işte dram değil komedi değil gerilim falanmı??

Üvey anne ne alaka diğer haberle tutarlı gözükmüyor bu haber.