'Leyla ile Mecnun' 9 Yaşında!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,011
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
9 Şubat 2011'de yayına başlayan TRT 1'in efsane dizisi 'Leyla ile Mecnun 9 yaşında!

MV5BMzE1YjMzZGItZTkwOS00ZmY3LWEzYmMtODM0OWVhNGU2MDkxXkEyXkFqcGdeQXVyNTY3OTUwODg@._V1_.jpg

Yapımcılığını Eflatun Film'in üstlendiği, senaryosunu Burak Aksak'ın kaleme aldığı, yönetmenliği Onur Ünlü'nün üstlendiği ve 3 sezon boyunca TRT 1'de ekrana gelen absürt komedi dizisi 'Leyla ile Mecnun' 9 yaşında.

Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Melis Birkan, Müge Boz, Zeynep Çamı, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sanant, Köksal Engür ve Ege Tanman gibi isimlerin yer aldığı dizi aradan yıllar geçmesine rağmen hala daha izleniyor ve sosyal medyada paylaşılmaya devam ediyor.​

Böyle bir dizi bir daha gelmeyecek, bu samimilil ve komedi tadında.
O zamanlar Türkiye ile aramızda 2 saat fark olmasına rağmen gece geç saate kadar oturup yeni bölümleri izler ve sabah okula uykusuz halde giderdim...

Dizi 2011 de başladı diye hatırlıyorum. Bir çok yerde de o şekilde olduğu yazıyor. Yanlışlık olmuş sanırım.

9 Şubat 2011 Türk dizi tarihinin dönüm noktasıdır. Bir daha böyle bir dizi ne gelecek ne de gelme ihtimali var. Bu kusursuzluğun yakalanmasının mümkün olduğunu düşünmüyorum. O güzel günler geride kaldı. Biz en fazla elimizdeki bölümleri tekrar tekrar geri sarıp izlemeye devam ederiz... Olsun bu bile yeterli. Her izleyişte aynı keyfi aldığım kaç iş var sonuçta...

2 saat önceye kadar 11 yaşındaydı. :A
Diziyle ilgili artık yapacağım tek yorum overrated olduğunu düşünmüyorum.

Absürt komedi sevmediğim bir tarz ama arada açıp sahneleri izliyorum. Erdal Bakkal ve İsmail Abi gibi Türk televizyonlarının en iyi komedi karakterlerini kazandırdığı için teşekkürler :D

Lafım Leyla ile Mecnun'a değildi, Leyla ile Mecnun komedi dizileri arasında yeri dolmayacak işlerden biridir kolay kolay fakat her yıl x dizi bu yaşında, y dizi bu yaşında konusu çok saçma onu dile getirdim. :A Ne gerek var yani başlamış bitmiş, bu tür konular çok saçma...
O konuda haklısın her dizi için yapılması gereksiz ve saçma ama Leyla ile Mecnun'a bu konunun açılması tam anlamıyla gerekli bir şeydir... :A En azından aklımıza gelir, gider sahnelerini açar bir nebze özlem gideririz fena mı... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and blacklion
O konuda haklısın her dizi için yapılması gereksiz ve saçma ama Leyla ile Mecnun'a bu konunun açılması tam anlamıyla gerekli bir şeydir... :A En azından aklımıza gelir, gider sahnelerini açar bir nebze özlem gideririz fena mı... :A
9 değilde 10. senesinin açılması daha uygun gibi :A @Silinmiş Üye
seneye MEnes dillere destan bir konu açar :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and blacklion
hiç izleme fırsatı bulamadığım başlayacağım dediklerimden ama bir türlü başlayamadıklarımdan :F

Bence sevdiğin bir diziyse hatırlatmaya ihtiyacın yok. :A Yani zaten arada aklına gelip izliyorsundur bu konuya ihtiyaç yok ya açılmış olmak için açılan konulardan biri. Aşk-ı Memnu'ya da yapılıyor her sene. Aşırı gerrksiz buluyorum. Fikrim değişmeyecek. Dünyada da örneği var mı merak ediyorum böyle saçma şeyler hep Türkiye'den çıkıyor zaten niyeyse anmalar, haberler falan. Dizinin yaşı kutlanıyor ya böyle bir şey olabilir mi? :A
Tabi ki benim bu konuya ihtiyacım yok ben LM konusunda uç noktayım... :A Ama diğerleri için hatırlatma olacaksa ben buna itiraz etmem yani... :A Sen de kendine göre haklısın bir şey diyemem benim tek derdim LM ile ilgili olması. LM hariç diğerleri umrumda değil. :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Çevre baskıları sonucu katır inadımla zamanında izlemem demiştim sırf TRT'de yayınlandığı için ama lisede diziyi sürekli öven belli bir kesim vardı. Diziye laf atanları çıkışa çağıranlar bile vardı. Ne günlerdi be. :A

Bir dizi için doğum günü kutlamak veya haber yapmak doğru mu değil mi tek cevap. :A Mesele LM değil keşke sadece o olsa, Çilek Kokusu için bile yapıldığını gördü bu gözler. :(
Doğum günü pek benlik bir durum değil. Ömrümde bir kez kendi doğum günümü kutlamadım, o yüzden umrumda değil olup olmaması. :A Cevabım net olmuştur sanırım... :A

• Harika
Reactions: blacklion