Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süper bölümdü.
Hayat da böyle işte bir kızı deli gibi seversin tıpkı Hidayet gibi ama Mecnun gibi ağzı iyi laf yapanlar biraz da tipi alanlar kızı kapar
En son sahne çok fenaydı. Mecnun ile Hidayet anlaşılan yarışa girecekler. Her ikisinin kendine güveni tam. Demek ki, ilerleyen bölümler çok daha iyi olacak. Bu anlamda bu olaylar çok iyi oldu, çok.
Leyla'nın Mecnun'u sevdiği çok açık ama olaylar değişebilir belki ilerleyen bölümlerde.
Bu bölüm çok güzeldi ama aa bu konu tuttu hep Leyla,Mecnun ve Hidayet etrafında geçsin dizi derlerse dizi için iyi olmaz.
Oyy ne bölümdü be. Geçen bölümü izleyemedim onu da izlicem aslında bu bölümü izlemeyip ikisini ard arda izlemek istiyordum ama dayanamadım iyi ki izlemişim. Dizi yeni bir boyut kazandı şimdi. Hidayet ile Mecnun'un yarışını merakla bekliyorum. Sonra da zaten olaylar, olaylar.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.