Leyla ile Mecnun 71. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
416927_424682960926947_1280440629_n.jpg

Leyla ile Mecnun dizisinin 71. Bölüm yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.

Leyla ile Mecnun, yeni bölümüyle, bu akşam 22.15'te TRT 1'de!

Son düzenleme:
Süper bölümdü.
Hayat da böyle işte bir kızı deli gibi seversin tıpkı Hidayet gibi ama Mecnun gibi ağzı iyi laf yapanlar biraz da tipi alanlar kızı kapar

Müthiş bir bölümdü, müthiş. Çok beğendim bu bölümü.

Ali Atay'dan harika bir performans. Mecnun bu bölümde yüreğini ortaya koydu. Bu arada çok iyi bağladılar. Leyla ile Mecnun bambaşka bir dizi.

İlerleyen bölümlerde çok daha iyi şeyler göreceğimizi düşünüyorum.

En son sahne çok fenaydı. Mecnun ile Hidayet anlaşılan yarışa girecekler. Her ikisinin kendine güveni tam. Demek ki, ilerleyen bölümler çok daha iyi olacak. Bu anlamda bu olaylar çok iyi oldu, çok. :)

Leyla'nın Mecnun'u sevdiği çok açık ama olaylar değişebilir belki ilerleyen bölümlerde. :)
Bu bölüm çok güzeldi ama aa bu konu tuttu hep Leyla,Mecnun ve Hidayet etrafında geçsin dizi derlerse dizi için iyi olmaz.

Bu bölümden sonra Hidayet'in değiştiğini görebiliriz. Mecnun daha başka hallere girebilir. Yani yeni bölümler çok farklı olacak. :)

Oyy ne bölümdü be. :D Geçen bölümü izleyemedim onu da izlicem aslında bu bölümü izlemeyip ikisini ard arda izlemek istiyordum ama dayanamadım iyi ki izlemişim. Dizi yeni bir boyut kazandı şimdi. Hidayet ile Mecnun'un yarışını merakla bekliyorum. Sonra da zaten olaylar, olaylar. :D

71. Bölüm yazısı göründü ve 10 saniye geçti. Ama ben gülme krizine girdim bile :F