Exxen Leyla ile Mecnun - 2. Sezon Yorumları

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Gerçekten acı verici olurmuş. Ben ilk izlediğimde o müzik olsaydı böyle ağlamazdım büyük ihtimal...
Sana hak verdim hocam bu konuda... Tekrar izleyişinde almışsındır ama duyguyu...
Aldım tekrar izleyince

Erdal Nurten sahnesinde zaten insan bir hoş oluyor. Bir de işin içine İsmail abi girince daha fena oldu...

Reactions: 12.Adam and MEnes
Aldım tekrar izleyince

Erdal Nurten sahnesinde zaten insan bir hoş oluyor. Bir de işin içine İsmail abi girince daha fena oldu...
Kesinlikle katılıyorum. Adam döngü mevzusunu öyle bir yere bağlamış ki. Karabasan'ı Erdal'ın yanına gelir diye beklemiyorsun bile mesela. Ama geliyor. Ve İsmail'i üzeceği konu için onu bambaşka bir boyutta bırakıyor. Mecnun'un olaya tepkisi falan. Sonrasında final sahnesi... İşin rengi öyle bir değişmiş ki bu bölümde ilk sezonlardaki dramatik ağırlığı aldım ya bu bölümden... Exxen'in zirve bölümü o yüzden dedim zaten...

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Diziyi tabii ki izliyorum ama son üç bölümü yorumlamadım. Hatta son iki bölümü televizyona takıp izledim, çok keyifliydi, özellikle sekizinci bölüm. Neyse uzun uzun yorumlamaya üşeniyorum.
Yorumlara baktığımızda @xdragxx en iyi bölümlerden birisini yine düşük puan vermiş, oysa en azından 8 üstü olmalıydı.
@MEnes kardeşim tabii ki 10/10 vermiş ama @Tolstoyevski de şaşırttı, 9 üstü beklerdim.
Neyse arada yorum yaparım belki ama genel yorum olur muhtemelen.

2.sezon 8.bölüm

10/10 😍

Reactions: Araf