Leyla ile Mecnun - İsmail Abi - Sanki Buram Çok Acıyor Gibi Oldu

-ilker-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
0
Puanı
118

Moderatörün son düzenlenenleri:
dün seyrettim gayet güzel bir dizi şu anda türk televizyonlarındaki en komik 2.dizi

Yaw senin ağzında çıkanla kulağının duyduğunhun tuttuğunun bir olup olmadığını bilmiyonmu sen ya.İsmail Abi kral adamsın.Eter'le kafayı bulan adam İSMAİL ABİ:)

Daha önce Leyla ile Mecnun gibi bir dizi görmedim. Bana göre Leyla ile Mecnun komedinin zirve noktasıdır. Bu noktadan sonra komedide Geniş Aile'yi geçmiştir. Leyla ile Mecnun gibi bir komedi bir daha gelmez.

bana göre geçmemiştir ve geçemez geniş ailenin 4 5 bölümünü türkiyede hiçbir dizi yapamaz ulvi bilal mürsel ...
bu sene rojda demirerin gelmesiyle bozulmuştu ama şu anda tekrar toparlanıyor

Biliyorum kıza bilirsiniz ama Leyla ile Mecnun gibi komedi dizilerinin ortaya çıkmasına "Geniş Aile" öncülük etmiştir.

Evet Leyla ile Mecnun da iyi bir komedi dizisidir. Absurtluk unsuru daha fazla Leyla ile Mecnun'da

geniş ailenin ulvisi bilali yeter herkesin zevki farklıdır sizede saygı duyarım
ama geniş ailenin komedisi daha iyi bu bana göre tartışılmaz

Bana görede Geniş Aile her zaman en iyidir ama Leyla ile Mecnunda güzel bir dizi

zaten bende öyle düşünüyorum yahşi cazibeden daha iyidir ödülleri yahşi cazibe kazanacağına leyla ile mecnun kazansaydı

İsmail Abi Sahilde beklemektedir.Mecnun Gelir.

Mecnun:İsmail Abi Napıyon?
İsmail Abi: Napayım be Mecnun.Sen napıyon?
Mecnun: Nasılll?
İsmail Abi:Sen napıyon diyom.
Mecnun:İyilik be İsmail Abi
İsmail Abi: Midemi yıkattım
Mecnun: Nasılll?
İsmail Abi:İç dış midemi yıkattım çok iyi geldi.
Mecnun:Buda midesini yıkatınca iyice bunun şarteller indi.
İsmail Abi:nasılll?
Mecnun:Yok birşey kendi kendime konuşuyodum.

Diziden bir replik.

Leyla ile Mecnun Yahşi Cazibeye bin basar ya. Yahşi cazibede çok saçmalık var. Barış düşüyo hop arkasından gülme efekti çok komikmiş. Şu anda en komik diziler arasında bana göre Geniş Aile, leyla ile mecnun, ızmir çetesi (maalesef bitti), sonrada ilk üç böyle benim için. İzmir çetesi bittiği için onun yerine Yahşi Cazibeyide koyuyorum.

Hacı benim için Leyla ile Mecnundaki en komik yerlerden biri İsmail abi ile mecnunun sahilde birbirlerinden uzakta konuşması hele ki mecnunun nasılll demesi çok güzel oluyor.