Leyla İle Mecnun Zirvede

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,180
Puanı
1,061
MTM tarafından hazırlanan sosyal medyada en çok konuşulan diziler listesinde 3-9 aralık tarihlerinde Leyla ile Mecnun 4.684 ileti ile 1.oldu.
2.sırada Muhteşem Yüzyıl 3.077 ileti ile yeralırken onu 2.665 iletiyle Emir'in Yolu izledi.
4.sırada Trt'nin başarılı dizilerinden Seksenler (2.429),5.sırada Hayat Devam Ediyor(2.143) iletiyle yer alırken final yapan Suskunlar 1.055 ileiyle 10.sırada yer aldı.
Diğer diziler:
6.Ustura Kemal 1434 ileti
7.İşler Güçler 1.433 ileti
8.Kuzey Güney 1.141 ileti
9.Arka Sokaklar 1.055 ileti

Herşey zamanla anlaşılır.:)

5 yıldır devam ediyor dizi arasıra bakıyorum bazı yerleri komik gerçekten ama genelinde sıkılıyorum izlemekten :)

yani arada bir parlayan espriler var keçi boynuzu tadında ama 1 saatlik dizinin 5 dakikalık bölümüde tüm diziyi kurtarmıyor :)

bu diziyi bir ara mecburiyetten izledim bir bölüm..bölüm sonuna kadar beynimin bütün devreleri yandı...yarım yavalak bir kafa vardı zaten oda gidecekti....bu diziyiizleyenlere ne anlatıyo diye soruyon...izleyenlerde zaten ne anlattığını anlamadan izliyorlarmış...o yüzden niye zirvedeymiş diye soramıyom korkudan şimdi zirveye çıkaranlar musallat falan olur uzak kalsın....:sneakiness:

bu diziyi bir ara mecburiyetten izledim bir bölüm..bölüm sonuna kadar beynimin bütün devreleri yandı...yarım yavalak bir kafa vardı zaten oda gidecekti....bu diziyiizleyenlere ne anlatıyo diye soruyon...izleyenlerde zaten ne anlattığını anlamadan izliyorlarmış...o yüzden niye zirvedeymiş diye soramıyom korkudan şimdi zirveye çıkaranlar musallat falan olur uzak kalsın....:sneakiness:

keşke bu dizi hakkındaki mantıklı cümleleri vadi içinde kurabilsen :))

vadi izleye izleye en sonunda bağımlı oluyon....vadizileri alıştığından tanırsın...bunlar daha ayrı bir grup...gruptan gruba fark var....ileride beren de sana aynısını yapınca anlarsın...:A

bağımlılıklardan kurtulmak lzım her türlü bağımlılık kötüdür hele kötüye bağımlıysan dahada kötüdür :))

ben anlamış değilim 2 hafta önce zirve yapan dizi neden şimdi yok , sıralamada bile olsa yine razıyım o kadar millet o zaman sözleşmiş gibi mi konuşuluyodu da şimdi bir şey yok

geçen haftalarda en fazla vadıydı bazen lısteden cıkacaksın kı diğer dizilere yaşama hakkı vereceksin. buda nazarlık olsun

avuntulamalara bak demek ki insanalrın konuşacak bişiyi kalmaı vadi hakkında bir anda:d

5 yıldır devam ediyor dizi arasıra bakıyorum bazı yerleri komik gerçekten ama genelinde sıkılıyorum izlemekten :)

yani arada bir parlayan espriler var keçi boynuzu tadında ama 1 saatlik dizinin 5 dakikalık bölümüde tüm diziyi kurtarmıyor :)

İşte arasıra baktığın için sıkılıyosun. Gülmek için anlamak lazım.