Leyla İle Mecnun Gün Değiştirdi!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,450
Puanı
1,060
Trt 1'in sevilen komedi dizisi Leyla ile Mecnun gün değiştirdi. Dizi bundan sonra Pazartesi günleri 21.55'te ekrana gelecek.

Saat olarak iyi olmuş bir saat erken izleriz. Ben hep bakmıyorum ama yinede iyi olmuş.

Süper bir zamana almışlar. Gerçi ben internetten indirip tekrarlarını izliyorum ama bundan sonra kendi saatinde de izleyebilirim belki :)

Süper bir zamana almışlar. Gerçi ben internetten indirip tekrarlarını izliyorum ama bundan sonra kendi saatinde de izleyebilirim belki :)

Reyting için televizyondan izleyelim lütfen:D Reyting sıkıntısı yok ama olsun:) Leyla İle Mecnun'un kaç reyting aldığını keşke görsek...

TRT dizilerinin reyting kaygısı yok. Fena bir dizi değil ama reytinge girse büyük bir ihtimalle sıkıntı çekerdi gibi...

Leyla İle Mecnun'u bizim okuldan 1 kişi izlemeye başladı artık onunla dizi hakkında konuşabiliyorum:) Eskiden kimse izlemiyordu:D

OsmanAslan reyting sıkıntısı çekmez emin ol.Dizi gelmiş geçmiş en iyi absürt komedi(bana göre).İyi bir izleyici kitlesi var zaten.

Son düzenleme:
Çok iyi bir dizi gerçekten ama pek tanınmıyor. Sadece sosyal medya arasında yaygın :)

Reytinglerde olsaydı hiç parlak sonuçlar alamazdı. Bence şu an TRT içinde de çok iyi reyting almıyor. O yüzden gün değiştirdi. TRT, reytinglerde yok ama reyting kaygısı yok diyemeyiz tamamen. Onlar da ölçüyorlar kendi reytinglerini ona göre hareket ediyorlar. Mesela "Adım Bayram Bayram" birkaç bölümde kalktı :)

Reyting yaptığı söylenemez pek... İnternet ortamında fanı çok ama reytinge girse oldukça zor günler geçirirdi. Ama TRT de bunu farkında... Sakarya Fırat'ın günü 2 yıldır değişmedi mesela.