Leyla İle Mecnun 81. Bölüm Çiçekler Açsın (Süpermarket)

HeisenBerg

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,944
Puanı
910
Bölümün en güzel sahnesiydi bence. :D Hele 30.-35. saniyeler arasında Mecnun'un yüz ifadesi yok mu :D Çok iyisin be Ali ATay. :D

[video=youtube_share;7qXDA0odEDY]http://youtu.be/7qXDA0odEDY[/video]

Dizi iyi güzel ama dediğin gibi dizinin en iyi sahnesi bu yani dizide düşüş var maalesef ama yine de izleniyor lakin bir 2.sezon değil.

2. sezondan daha iyi bence. Bana göre ilk sezon 10/10 2. sezon 7/10 bu sezon 8/10. Çok kötü bir sahne de değil. Artı bu bölümde daha fazla gülüncek sahne vardı.

İkinci sezondan iyi mi. :D
Sahneye kötü demedim zaten eskiden daha yardırıcı sahneler olurdu absürtlük biraz düştü gibi onu diyorum. :D

Absürtlük düştü mü. :D Nasıl olm. :D Daha geçen bölüm Fredy vs Erdal Bakkal izledik. :D Halka vs Yaviz izledik. :D Bu bölümde de Şirince kasırgası. :D

2.sezonda daha fazlaydı bence absürtlük. :D

- - - Ekleme - - -

Tarihi çağlar süperdi 2.sezonda Cengizhan falan at etinden döner yapıyorlardı. :D

2. sezonda absürtlük değil duygusallık ön plandaydı. Her bölüm sonu boğazın düğümlenirdi. Bu sezon duygusallığa vurmuyorlar ama bi vurcaklar tam vurcaklar gibi. :)

2. Sezon bence de bu sezondan iyi. 1. Sezon en iyisi zaten

Diziden bu sene duygusallık çıktı güzel oldu.Full komedi izliyoruz.2.sezondan çok daha iyi bana görede.