Leya Kırşan "Kuruluş Osman" Kadrosunda! | ATV

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,696
Puanı
1,060

ATV'nin sevilen dizisi 'Kuruluş Osman'a yeni isim!

Yapımcılığını Bozdağ Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ahmet Yılmaz'ın oturduğu ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizinin kadrosuna güzel oyuncu Leya Kırşan da dahil oldu.

"Kuruluş Osman" yeni sezonuyla yakında ATV'de!

Kaynak: Birsen A.

Reactions: Angelica
Maşallah ne kadar büyümüş ama bu fotoda çok farklı çıkmış.
Daha 15 yaşında. Onu ilk Eve Dönüş dizisinde izlemiştim, son olarakta Tozkoparan İskender dizisinde

Reactions: Angelica
Film/dizi için vakti olmayan birisi için maşallah gündüz dizileri bile izliyorsun
Sjjsjsj sesli güldürdün

Hangisi gündüz dizisi?
Eve Dönüş dizisi yayınlandığı dönem ben daha yeni yeni forumda Survivor konusu hariç yorumlar yazmaya başlamıştım
o diziyi severek izlemiştim.
Diğeri ise ilk çıktığı seneler yeğenim izliyordu, yanılmıyorsam hafta sonu haber öncesi falandı. Bende bir kaç bölüm izlemiştim. Burak Kut’un da olduğu zamanlarda. Sonra yeni versiyonunuda bir kaç kez izlemiştim.
Bunlar geçmiş zamanlardı.
İşte bu vesileyle senin de 45 yaşına girdiğini tescillemiş olduk
Tozkoparan İskender izleyen biri 45 değil, 20li yaşlara yakın olur

Aaa o dizide oynamıştı demi bende bu kız nerde oynamıştı diye düşünüyordum ya Osman Beyin kızının büyüklüğünü canlandıracakmış
------

Angelica ve Erinçe rakip var diyorsun

Sen bu yer cücesi @xemrexxx e ne bakıyorsun biz @The_Erinch ile daha gençsiz

Olmmm hepinizi cebimden çıkarırımm.. Ben daha 26 yım 😁😁😁😁🧿🧿🧿🧿 @Zeyno
Doğru dedin bak seni tanıdığımdan beri 26 yaşındasın, hayır 29 şubat doğumluda değilsin ama
Adam istikrarlı yaş alıyor arkadaş 6 senede bir
@baron Rivayete göre kimliğine ikinci isim olarak baby face yazdırdığı da dedikodular arasında
@Angelica

Dedikodu değil gerçek olabilir 🤣

Reactions: Zeyno
Benjamin Button'ın arkadaşı olabilir ama o en azından tersinden gidiyordu bizim @The_Erinch aynı yerde duruyor