Levent Ülgen 'Baba' Kadrosunda! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,731
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
kapak_144033.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi 'Baba'nın yeni sezon hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in paylaştığı dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Levent Ülgen dahil oldu.

Çekimleri yakında başlayacak olan ve henüz yeni kadın başrol oyuncusu netleşmeyen dizide Ülgen, sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Baba, yeni bölümleriyle yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Dizi adına çok iyi olmuş ama ben dizinin bu değişiklikleri kaldırabileceğini düşünmüyorum.

Dizinin kadrosu zaten şampiyonlar ligi gibiydi. Levent Ülgen'in dahil olmasıyla kadrosu daha da muazzam oldu ama hikayede sıkıntısı var galiba dizinin. Geçen sezon reytingleri de pek iyi değildi, bakalım bu sezon yükselebilecek mi göreceğiz.

Umarım senarist değişmiştir, yoksa sezonun ilk biten dizisi olur. Bu kadar iyi kadroya çok yazık oluyor.

Dramda da ne kadar başarılı olduğunu Kuzgun'da görmüştük ama Ekin Atalar onu da harcar maalesef. :(

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Dizi öyle bir sezon finali yaptı ki nasıl ve nereden başlayacaklarını kestiremiyorum. Yeni bir dizi gibi sıfırdan başlayacaklar muhtemelen ve bu da seyircinin hiç hoşuna gitmeyecektir.

Katılan isme gelirsek çok iyi bir takviye olmuş.

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy