Leonardo DiCaprio İlk Oscarı'nı Aldı(!)

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
3KPk12k763BUgRDdzFgp3532.jpg

Oscar heykelciğinin yapılış basamaklarını anlatan CNN kanalındaki bir televizyon programında sunucu yanlışlıkla heykelciğin altında yazan kazanan ismi kameraya gösterdi. Heykelciğin altında En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ının ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'ya gittiği yazıyordu.

Bu hata kimi çevreden sevinçle karşılanırken, kim çevrelerce ise heyecanı bozduğu için CNN kanalına sitem vardı. Ancak haberin geniş kitlelere ulaşmasının ardından açıklama yapan akademi yetkilileri, kazananı belirlemek için yapılacak oylamaların 14 Şubat günü başlayacağını duyurdu ve törenden önce tüm adaylar için heykelcik hazırlandığını belirtti.

2 Mart gecesi sahiplerini bulacak ödül töreninde, Leonardo DiCaprio The Wolf of Wall Street filmiyle 4. adaylığını elde etmişti.

İşte sunucunun altını çevirdiği heykelcik:

bf9e0b46396cdf43dd7c9115a7b9fb32.jpg

Son düzenleme:
Leonardo'nun şansı biraz daha az gibi Oscar için ya da eşit gibi ve ödülü kazanırsa şaşırırdım. :D O yüzden yanlış anlaşılma olsa bile, artık bu haberden sonra ödülü kazanırsa o şaşkınlık verici sevinci yaşamam gibi. :(

DBC oyuncularının ikisinin de ödüle kavuşacağını düşünmüyorum. Ve Jared Leto'nun şansı daha yüksek. Bu yüzden DiCaprio artık alacaktır Oscar'ı, almalı da.

Adayların hepsine heykelcik yapılması da kazanan sonuna kadar belli olmasın diye sanırım. Zekice. :)

Kötü bir hata olmus lakin aciklama tatmin edici. Bence de artik hak etti :)

DBC oyuncularının ikisinin de ödüle kavuşacağını düşünmüyorum. Ve Jared Leto'nun şansı daha yüksek. Bu yüzden DiCaprio artık alacaktır Oscar'ı, almalı da.

Adayların hepsine heykelcik yapılması da kazanan sonuna kadar belli olmasın diye sanırım. Zekice. :)
Tabii ki yoksa başta heykelciler olmak üzere pek çok kişi sızdırabilir basına. :):) Çoğu şeyde uygulanan bir yöntem. :)

Kimse kusura bakmasın da en iyi aktör Oscar'ı Leonardo DiCaprio'nun değil, Matthew McConaughey'in hakkı.:)

ayyy her listede gördüğümde leonardo alır diyorum hak ediyor :Z:Z

alamayacak ödülü ..

herkes için o boncuklardan hazırlanıyormuş leonardo kariyardoya da bir boncuk hazırlamışlar millet yanlış anlamış oylama 14 şubatta başlayacakmış bu durumda kaprisyanın ödül alması imkansız :)

ödülü Matthew McConaughey alır almalı alacak sonuna kadar destekliyoruz :)

alamayacak ödülü ..

herkes için o boncuklardan hazırlanıyormuş leonardo kariyardoya da bir boncuk hazırlamışlar millet yanlış anlamış oylama 14 şubatta başlayacakmış bu durumda kaprisyanın ödül alması imkansız :)

ödülü Matthew McConaughey alır almalı alacak sonuna kadar destekliyoruz :)
yaa sen niye benim beğendiğim kimseyi beğenmiyorsun hiç ortak beğendğimiz kişi yok :kiki: