Leke'den Yayın Tarihi ve İlk Fragman Geldi! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,027
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Tims&B'nin Kanal D için hazırladığı 'Leke' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaristliğini ise Ayfer Tunç'un üstlendiği başrollerini Burak Sevinç, Melis Sezen, Selen Uçer ve Tolga Güleç'in paylaştığı dizi Salı akşamları izleyici ile buluşacak.

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Halka' ve 'Kadın' dizilerinin yanı sıra 'Survivor' karşısında dizinin nasıl reyting grafiği çizeceği ise merak konusu.

'Leke' ilk bölümüyle 16 Nisan Salı 20.00'de Kanal D'de başlıyor!

Son düzenleme:
binbir gece ergenik versiyonu 😱
neyse total d insaflı davranmış 16 nisanda başlasa 21 mayısta 6.bölümüyle final yapar mini dizi diye satarız yurtdışına

Reactions: ozmoturk
Allah akıl fikir versin. Böyle işler yapıp sonra da sektör bitti diyorlar.

Ne konusunda iş var ne başlamasında hayır var. Direkt tarih verip başlatmak.. Tutması imkansız zaten de tutsa bile hemen sezon finali yapmak zorunda müthiş planlama.
Timur'a ben böyle komplo kuramazdım.
@xemrexxx

Reactions: xemrexxx
Tutmayacak gibi. Burak'a yazık oldu
medyapımı arayayım da kadını erken sezn finali yaptırsın zaten ramazan da geliyor ev hanımlarının iftar sofrasını hazırlaması lazım ekran başında çok takılmasınlar

Reactions: denizz19
Tutma ihtimali yok gibi. Burak Sevinç, Söz'den ayrılmamalıydı bu dizi için, geçmiş olsun.

Bu ne acele ya sezon bitiyor çok yanlış karar

Fragmana bak, ne kadar basit bir iş. Ama yazdım buraya, tutar bu dizi. Fragman tam tutacağız diye bağırıyor...

Fragmana bakarak şunu söyleyebilirim ki Kanal D’nin uzun bir aradan sonra yüzü bu diziyle gülecek gibi geldi.

Yıldız Tunç, seyirciyi iyi yakalıyor. Fragman totalin ilgisini çekecek düzeyde. Ve bana Hercai gibi olacak hissiyatı verdi fragman. (O kadar yüksek reyting alamaz ama iyi oranlar alacak bence)

Ama keşke Çukurova gibi Eylül’e hazırlasaydı Tims. Sezonun bitmesine 1 ay kala yayına giriyor olması düşündürücü.

binbir gece ergenik versiyonu 😱
neyse total d insaflı davranmış 16 nisanda başlasa 21 mayısta 6.bölümüyle final yapar mini dizi diye satarız yurtdışına
Senle boşuna uğraşmişim bunca sene
@Yiğitt in eline bıraksam seni tükürüğüyle boğarmiş
1 fragman ve 1 tanıtım 1 hafta var başlamasına

Kanal D'ye dizi yapan yapımcılar parayı çöpe atıyorlar, hiç mi önceki örneklere bakmıyorlar

Reactions: kerem
Nisan'da dizi başlatmak hangi mantığa uyuyorsa artık tutacaklarını düşünüyorlar birde.

Reactions: ozmoturk
Tutucağını düşünüyorum ben bakalım ne olacak